''Spojila sam maminu kuhinju i tatinu ljubav prema prirodnim pripravcima''

 Četvrta emisija ''Startaj Hrvatska'' donosi priču o Mary Novosel i njezinoj ideji za šampon Shapello koji njegu kućnih ljubimaca podiže na višu razinu. Ljubav prema prirodnim proizvodima u nju je usadio njezin otac, a prema receptima iz knjige o ljekovitom bilju koju je imao, Mary je i sama radila prirodne pripravke. Nakon karijere u novinarstvu, otkrila je da se ipak želi baviti proizvodnjom prirodne kozmetike. ''Prirodna kozmetika u Hrvatskoj je bila dosta ekskluzivan proizvod. To je bio jedan od razloga zašto sam odlučila da prijateljicu koja mi je savjetovala da od svojih krema napravim biznis, ne doživim super ozbiljno, jer sam znala da ćemo jako teško nalaziti i sastojke i da ćemo se teško probijati, jer nekada nije klima bila tako povoljna kao sada'', rekla je Mary. Na kraju je ipak poslušala prijateljicu i odlučila poraditi na svojoj ideji, ali put od hobija do ozbiljnog posla bio je dalek. Na tom putu dogodile su joj se razne situacije, a jedna od njih potaknula ju je da osmisli nježnu i potpuno prirodnu aktivnu formulu proizvoda za njegu i čišćenje kućnih ljubimaca, simpatičnog naziva Shapello. ''Spojila sam maminu kuhinju i tatinu ljubav prema prirodnim pripravcima u neku svoju priču koja se oslanjala na njihovu, ali je moja'', rekla je Mary.

Što se točno događalo na njezinom poduzetničkom putu i kako je došla na ideju za svoj proizvod te koji su mu glavni sastojci i sve prednosti ovog prirodnog šampona za kućne ljubimci, gledatelji imaju priliku saznati u sljedećoj emisiji ''Startaj Hrvatska''.

Veliki jedinstveni projekt Nove TV i SPAR Hrvatska, ''Startaj Hrvatska'', pomaže ljudima s idejama i vizijom. U jedinstvenom TV formatu gledatelji imaju priliku upoznati ukupno osam poduzetnika kojima je pružena prilika života, a jedna među njima je i Mary. Kako je Mary reagirala kada je saznala koja količina Shapella će se naći na posebnim ''plavim policama'' u svim INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama, saznat ćemo uskoro. ''Startaj Hrvatska'' će pokazati da ništa nije nemoguće, da se uspjeti može, da se snovi ostvaruju, te da i u najtežim situacijama postoji izlaz koji vodi na put do uspjeha.

Ne propustite saznati sve o Mary i njezinom Shapellu, u četvrtoj emisiji ''Startaj Hrvatska'' u subotu 24. listopada na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju