Prvu epizodu ne propustite u ponedjeljak, 18. ožujka, na Novoj TV

 22 kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije. Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova "žirija", odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.


 

Ena Čobanov je povjesničarka umjetnosti, radi kao model, a može se pohvaliti i karijerom Playboyeve zečice te blogerice. Rođena je u Trogiru, odrasla u Primoštenu pored Šibenika, a živi u Zagrebu. Opisuje se kao jednostavna, tolerantna i jako tvrdoglava osoba. Hobiji su joj čitanje, dizajniranje, šivanje odjeće, kupovanje šminke, odjeće, sakupljanje cipela. Ena se okušala i u glumi gdje je odigrala i jednu kratku ulogu u bolivudskom filmu.

Tekstilna i modna dizajnerica Helena Špiljarić radila je studentske poslove poput lijepljenja deklaracija, zamatanja poklona, a u slobodno vrijeme voli fotografirati prirodu. Želja joj je putovati čim više. Opisuje se kao iskrena, poštena, druželjubiva, marljiva i maštovita. Hobiji su joj fotografija, šivanje, šminkanje, renoviranje i dizajn interijera.

Sara Husar je završila srednju školu za grafičkog tehničara pripreme. Bavila se modelingom. Opisuje se kao komunikativna, samouvjerena, vesela, zabavna i iskrena osoba. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom. Kao dijete je glumila osam godina u kazalištu. Sudjelovala je na raznim natjecanjima za Miss, a 2017. je odnijela titulu kraljice fotogeničnosti na natjecanju za Kraljicu Jadrana.

Anja Brkić je studentica modnog dizajna, a radila je kao hostesa. Hobiji su joj druženje, crtanje, šminkanje i izlasci, a voli čitati o temama s polja astronomije i duhovnosti za što kaže da joj je najveće područje interesa. Ističe kako joj smeta kada ljudi na temelju njezinog izgleda i oblačenja donose sudove o njoj.

Uvijek nasmijana Nicol Brekalo studentica je filozofije i religijskih znanosti na jednom te sociologije i latinskog jezika na drugom fakultetu koje paralelno uspješno i redovno studira, a planira još upisati i antropologiju i pedagogiju. Zna pet stranih jezika iz kojih je išla na brojna natjecanja te su njezini literarni radovi objavljeni u raznim časopisima. Za sebe kaže da je lijepa, pametna, kreativna, zabavna i pozitivna. Hobiji su joj čitanje, ples, savjetovanje prijatelja, shopping i slušanje glazbe.

Adriana Jakovljević je studentica grafičkog dizajna, a do sad je radila kao promotorica, u call centru te kao dadilja. Dobila je nagradu dekana za studenticu s najvećim prosjekom na preddiplomskom studiju. Opisuje se kao ambiciozna, osjećajna, „presitničava“, iskrena i društvena osoba. Hobiji su joj izlasci i trčanje.

Doris Šebastijan dolazi iz Kotoribe, no trenutno živi u Varaždinu gdje je završila medicinsku školu, a hobiji su joj fitness, crtanje, slikanje i čitanje. S dečkom radi na razvijanju mobilnih aplikacija. Za sebe kaže da je smotana, iskrena, emotivna, temperamentna i prizemljena.

Glorija Mudrovčić je studentica diplomacije i međunarodnih odnosa na visokom učilištu. Dolazi iz Otočca, a živi u Zagrebu. Za sebe kaže da je tvrdoglava, sanjar, izdržljiva, romantična i po potrebi bezobrazna, a njezina slaba strana je – kratki fitilj. Hobiji su joj teretana i kuhanje.

Martina Živko je trgovkinja, rodom je iz Pitomače, a živi u Zagrebu. Htjela bi postati glumica i nada se kako će joj sudjelovanje u showu pomoći u ostvarenju snova. Opisuje se kao zanimljiva, luda i ponekad bahata. Hobiji su joj kave s prijateljima i rolanje.

Karla Raič je završila srednju grafičku školu, a htjela bi biti vizažistica i trenutno radi na tome. Opisuje se kao kreativna, osjećajna, šarmantna i predana svemu što radi. Hobiji su joj šminkanje, crtanje i fotografiranje.

Petra Kušinec je studentica međunarodnog poslovanja. Opisuje se kao jako dobra prijateljica, vesela i opuštena, a za sebe kaže kako je uvijek spremna pomoći. Hobiji su joj trčanje i fotografiranje, šetnje prirodom.

Više o genijalcima iz showa pogledajte ovdje Upoznajte genijalce iz showa 'Ljepotice i genijalci'

Prvu epizodu showa 'Ljepotice i genijalci' ne propustite u ponedjeljak, 18. ožujka, na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju