Hit serija u kojoj svatko ima svoju tajnu, a svaka tajna ima cijenu.

Kemal, njegova žena Lejla i njihova djeca Kerem i Jasemin imaju život na kojem bi im svatko mogao pozavidjeti. Imaju uspješan obiteljski posao, prekrasnu kuću i djeluju kao savršena obitelj koja ima sve... No, ta prekrasna obiteljska slika uništena je u samo jednoj noći - Kerema iz obiteljskog doma odvode dvojica policajaca.


 

U noći kada Kerema odvedu, poruka: „Ne uplićite policiju ili će vaš sin umrijeti!“ koja stiže na Lejlin mobitel otkriva da su suočeni s nevjerojatnim događajima. Nesretni roditelji koji se ne mogu obratiti policiji, uz pomoć svog obiteljskog odvjetnika Metina angažiraju bivšeg policajca Mehmeta da im pomogne pronaći sina.

 

Upoznajte likove serije 'Ukradeni život':

Mehmet Katrancı

Bivši policijski službenik, radio je u odjelu za nestalu djecu. Nakon nekoga je vremena dao ostavku i trenutno za život zarađuje kao odvjetnik. U slučaj nestaloga Kerema uključuje se zbog poveće svote novca koju će dobiti. Nakon što ispita članove obitelji, Mehmet postaje svjestan da je suočen s kompleksnom situacijom.

Özlem Albayrak

Lijepa i privlačna Kemalova asistentica te Lejlina najbolja prijateljica koja krije veliku tajnu. Misteriozna obiteljska prijateljica vrlo je neobična osoba koja predstavlja remetilački faktor za obitelj Ozdemir. Njezini oštri pogledi na prisne zagrljaje Kemala i Lejle otkrivaju njezine planove.

Kemal Özdemir

Kemal je otac otetoga Kerema, a nenadan događaj predstavlja potpunu prekretnicu za njegov život. Preko noći će se potresti odnosi u obitelji koji će prisiliti sve da otkriju svoje tajne. Kemal se tako počinje zbližavati s Ozlem. Međutim, nije jedini zainteresiran za Ozlem jer mu na putu stoji upravo Mehmet. Velik šok u životu mu predstavlja zadatak koji su otmičari stavili pred njega – mora odrediti cijenu sinova života.

Leyla Şarman Özdemir

Kemalova žena, idiličnu sliku života u obitelji koja ima sve prekinula je jedna noć u kojoj je Lejla potresena strašnim nestankom djeteta. Ona je žena koja strašno pati zbog gubitka voljenoga sina, a mora se naviknuti na život koji je stavio obilje stresnih situacija pred nju.

 

Napetu i uzbudljivu dramsku seriju 'Ukradeni život' ne propustite pratiti od 1. siječnja u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju