'Ambasadorova kći' je serija puna snažnih likova koja okuplja izvrsnu glumačku ekipu.

Nova TV na male ekrane donosi novu tursku hit seriju u kojoj glavnu ulogu ima Neslihan Atagül Dogulu, otprije poznata hrvatskoj publici po istaknutoj ulozi u seriji ''Bit ćeš moja''. Ovoga puta će utjeloviti odvažnu, ali i nesretnu ljepoticu Nare čije ćemo nastojanje da pomiri svoje osjećaje prema mladom Sandžaru pratiti kroz brojne dramatične preokrete koji će biti upotpunjeni emotivnim previranjima.U nastavku upoznajte likove nove serije:

Nare Čelebi (Neslihan Atagül)

Ambasadorova kći, rođena na Islandu, građanka je svijeta koja je odrastala u gradovima poput Osla, Tokija, Cape Towna, New Delhija i Ottawe. Oduvijek je zaljubljena u Sandžara, ali nakon misterioznog nestanka, sada je on neprestano odbija. Ona bi dala sve za svoju kćer, pa čak i povukla neke nekonvencionalne poteze. Nare je ratnica. Vrlo je odlučna, snažna, pametna i iskrena.Sandžar Efeoglu (Engin Akyürek )

Sandžar je sin siromašnog seljaka, koji je radio u gradonačelnikovu masliniku, te nikada nije napustio rodni grad Muglu. Kako je odrastao, oženio se i uspio steći dovoljno bogatstvo da kupi maslinik u kojem je njegov otac radio te skrasiti se. Iako oduvijek voli Nare, uvijek se osjećao izdano jer mu je skrivala dijete. Sandžar je hrabri borac rastrgan između ljutnje i milosti kao i sreće i boli.Gediz Išikli (Uraz Kaygilaroglu)

Gediz potječe iz jedne od najstarijih obitelji u Mugli. Njegov je otac bio jedan od najpoštovanijih gradonačelnika u regiji, stoga Gediz želi nastaviti njegovim stopama. On je popularan poslovan čovjek i Sandžarov poslovni partner. Kad je Nare došla u Muglu, Gediz se odmah zaljubio u nju, no Sandžar je njegov najbolji prijatelj. Gediz je pravi šaljivac. Vrlo je duhovit, ali kad se naljuti, njegov je bijes nezaustavljiv.Menekše Efeoglu (Tulin Yazkan)

Menekše je samoživa kći temperamentne obitelji čiji je životni cilj bio udaja, što joj je i uspjelo kada je postala Sandžarova supruga. Morala se boriti da to postane, a sada se ponovno mora boriti jer se ljubav života njezina supruga vratila. U svojoj svadbenoj noći saznaje da ima pokćerku. Menekše je poput đavla koja se pretvara da je anđeo, a uskoro svojim igricama i manipulacijama počne biti ta koja vodi kolo.Akin Vardarli (Erhan Alpay)

Nare je odrasla s Akinom. On je naslijedio znatan imetak kad mu je obitelj poginula u automobilskoj nesreći. Odmah je došao pod skrb očeva bliska prijatelja Guvena, a s vremenom je razvio interes za Guvenov posao i njegovu kćer. On se želi oženiti s Nare kako bi ušao u politiku s kombinacijom vlastitog bogatstva i Guvenova statusa. Akin je narcisoidni psihopat. U prošlosti je silovao Nare, ali to nije na njega ostavilo posljedice i ne stidi se. Ne preuzima odgovornost za svoja djela. Sandžar, koji poznaje i Nare i Akina, vjeruje da Akin nema ni ljubavi ni milosti prema Nare.Halise Efeoglu (Konca Cilasun)

Sandžarova majka, nekoć je radila kao gradonačelnikova spremačica, no sada je glava rezidencije Efeogluovih. Suosjeća s Menekše, koja je također skromna podrijetla. Međutim, mrzi Nare. Halise je konzervativna i neuka žena. Svojim neprijateljima smatra sve osim vlastite obitelji koju drži blizu.

Novu tursku seriju 'Ambasadorova kći' pratite od 4. siječnja na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju