Napeta priča o uspjehu, ljubavi i novcu u gradu u kojem su bogatstvo i moć pokazatelji uspjeha.

Bogatstvo i moć jedini su znak uspjeha u Istanbulu. U takvom svijetu vrijeme prolazi brže nego u svijetu običnih ljudi, a ljudski koncepti poput ljubavi, požrtvovnosti, suosjećanja ili savjesti nepotrebni su teret te se smatraju slabošću.

Obitelj predstavlja samo sliku za vanjski svijet, a u stvarnosti je ništa drugo nego dobro iskalkulirani poslovni dogovor. U ovom okrutnom svijetu u kojem su ljudski osjećaji nepoželjni, ljubav je samo kratkoročna avantura. Tu gdje je pobjeda krajnji cilj, slabost se skupo plaća.

Ali Nedžat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek.Jedino do čega mu je istinski stalo su uspjeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. Najsretniji je kad je na rubu smrti.

Umut Ozer sin je iz ne toliko imućne, ali bliske obitelji. On je darovit i pametan. Njegov otac, legendarni automehaničar, preminuo je kad je Umut još bio dijete. Bistri dizajner u životu svladava niz izazova, bez obzira na skromne početke.

Međutim, njegova pohlepa za novcem i moći prevladavaju te on gubi kontrolu. Postupno ga zatruje moć te postane hladan čovjek koji će s lakoćom povrijediti svoje najmilije.

Umutova žena Naz Ozer mlada je pedijatrica koja je upravo završila školovanje. Ona je idealistica kojoj su važnije moralne vrijednosti nego financijske. Iako su zaljubljeni, naglo su se vjenčali, što njihove obitelji teško prihvaćaju.

Iako je Naz razumjela muževu slijepu ambiciju i mislila da je ona nužna sila zahvaljujući kojoj je uspio, ubrzo uviđa da se Umut mijenja nagore te da je vrijeme da krene iznova. S obzirom na to da ne može kontrolirati Umutov bijes, ona se obraća Nedžatu koji joj se isprva čini arogantnim i distanciranim.

Ali njezino suosjećanje i toplina omekšat će njega i promijeniti Naz. Na Nedžata također jako utječe rođenje sina iz kratke veze s Didem koja se poslije zaljubi u njega. Naz i Ali Nedžat otkrit će ljubav.

Koji lik vam se čini najzanimljivijim?

glasova:

Novu dinamičnu, uzbudljivu i napetu seriju 'Kazna' gledajte uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju