Novu tursku seriju pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Nova TV od 15. listopada počinje prikazivati napetu i neodoljivu dramsku seriju 'Rat ruža', priču o intrigama, osveti, ljubavi i obiteljskim vezama koja će gledatelje sasvim sigurno prikovati uz male ekrane.

Dvije žene u borbi za ljubav jednog muškarca. Nekada uzor, a sada rival. Gulfem je slavna svjetska modna kreatorica, baš sve o čemu je mala Gurlu uvijek maštala. Ljubav, prosidba i eksplozije osjećaja - na što smo sve spremni radi osvete? Borba je početak rata, a u ratu i ljubavi je sve dozvoljeno.

Pročitajte zanimljivosti o likovima nove turske serije 'Rat ruža':

Gulru Čelik

Mlada je, hrabra i lijepa. Rodila se u rubnoj četvrti i odrasla u Vili Sipahi. Vrtlareva kći. Sa samo šest godina rekla je: „Kad odrastem bit ću Gulfem Sipahi“. Pod svaku cijenu!

Omer Hekimoglu

Estetski kirurg koji žene prvo očara karizmom, a potom čarobnim prstima. „Gospodar ljepote“ jedini je vlasnik Gulfemina slomljenog srca i prvih Gulruinih ljubavnih drhtaja.

Gulfem Sipahi

Žena s dva lica, u njoj se kriju i najbolja prijateljica i najljuća neprijateljica. Impresivna je, profinjena i strastvena. U pozadini njezine uobražene samoće krije se slomljeno srce. Robuje dvama strahovima: od starenja i gubitka.

Mert Gendžer

Dražesni propalica iz rubne četvrti. Dobar je čovjek, no nikako da se primi posla. U džepu ima samo snove, a u snovima prvu i veliku ljubav, Gulru.

Jener Jildirim

Najgore što se dogodilo obitelji Čelik. Sebični, oportunistički i pohlepni Mesudin muž.

Jondža Čelik

Gulruina starija sestra. Skupi ukus, poznate marke, novac, novac, novac... Jedino što želi jest bogati muž!

Čiček Čelik

Gulruina mlađa sestra, najmlađa vrtlareva kći. Mezimica obitelji sve dok se ne zaljubi u pogrešnu osobu.

Mesude Čelik Jildrim

Gulruina najstarija sestra. Brine se za sestre kao majka, stvorena je za majčinstvo, no to nikako ne može postati. Žrtva pogrešnog braka.

 

Upoznajte se s likovima serije 'Rat ruža' ovdje:

 

 

Novu dinamična, uzbudljivu i napetu ljubavnu priču o ratu i ljubavi 'Rat ruža' pratite u popodnevnom terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju