Na Novu TV od ponedjeljka, 6. siječnja stiže nova turska serija 'Ljubav osvetnika' koja donosi priču o nemogućoj ljubavi rođenoj iz osvete.

Putevi ljubavnika neočekivano se sretnu, a između njih rađa se ljubav na prvi pogled. No, ta je ljubav stavljena na kušnju zbog zavjere moćnih obitelji i velikih tragedija koje stoje iza nje.Miran Aslanbey (Akın Akınözü)

Miran u Midjat dolazi kao poslovni čovjek iz Istanbula. On cijeli život priprema osvetnički plan koji iznenada remeti neočekivani susret s Rejan prema kojoj gaji osjećaj mržnje. No, nakon njihova susreta, glas njegova srca postaje sasvim drugačiji.Rejan Şadoğlu (Ebru Şahin)

Pripadnica obitelji Şadoğlu, jedne od najmoćnijih obitelji u Midjatu. Njezina je ljepota legendarna u cijelom kraju. Sasvim neočekivano zaljubi se u Mirana, a njihova veza potiče rat između dvije obitelji.Nasuh Şadoğlu (Macit Sonkan)

Glava najmoćnije obitelji u Midjatu i Rejanin djed. Prema Rejan se oduvijek odnosio loše zbog toga što ona nije njegova biološka unuka, a za Mirana smišlja osvetnički plan.Novu tursku seriju 'Ljubav osvetnika' pratite od 6. siječnja na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju