Začin ljubavi nova je turska serija o velikom povratku dvoje mladih iz Amerike u Tursku.

Jedan susret bit će dovoljan za savršen plan - može li lažan brak postati istinska ljubav? Odgovor potražite u novoj turskoj uspješnici koja u ponedjeljak dolazi na male ekrane!

Začin ljubavi (Aşk Yeniden) nova je serija o velikom povratku dvoje mladih iz Amerike u Tursku. Dva različita svijeta vođena svojim problemima shvatit će kako imaju jedan zajednički cilj: vratiti svoju slobodu te udaljiti obitelji od petljanja u njihove živote.

Upoznajte likove serije:

ZEYNEP TAŞKIN (Özge Özpirinçci)

25-godišnja Zejnep lijepa je, dražesna i prirodna djevojka s Crnog mora.

Katkad je toliko izravna da djeluje neotesano. Izvana je čvrsta kao stijena, no zapravo je krhka srca. Ne voli pokazivati svoje ožiljke. Voli izigravati čvrstu osobu. Obožava svog oca, ali tvrdoglava je poput njega. Ne posustaje lako. Teško priznaje da nema pravo. Ona je borac, dovitljiva je i zabavna. Sin Selim najvrednije je što ima u životu. Za njega bi učinila sve. Zahvaljujući odgoju katkad je konzervativna i konvencionalna. Zato, kad prestane biti konzervativna, učini golemu pogrešku. Izgubila je vjeru u ljubav jer je doživjela težak udarac. Zato je sada Zejnep neprestano na oprezu.

FATIH ŞEKERCIZADE (Buğra Gülsoy)

30-godišnji Fatih zgodan je, bogat i dobro obrazovan.

Jako mu je stalo do obiteljskih vrijednosti. Nikad mu u životu nije bilo teško, no svejedno je čvrst. Ima hrabro srce koje se može nositi sa svime, ali to će tek postepeno saznati. Strastven je prema stvarima koje voli. Jedino što ga muči jest zadaća koju mu je zadala obitelj. Iako se čini da svi žive za njega, Fatih zapravo sebe žrtvuje za njih. Dok ne ugleda Zejnep, nakon toga više ništa nije isto. Čak ni Fatih ne može vjerovati samomu sebi kad vidi što kao zaljubljen čovjek može učiniti.

SELIN ŞEKERCIZADE (Nilaj Deniz)

Fatihova 18-godišnja sestra Selin lijepa je i draga djevojka.

Nema briga u životu. Za razliku od brata, ona majku nikad ne shvaća ozbiljno. Na sve pristane, ali napravi po svom. Ovisna je o društvenim mrežama. Ima širok krug prijatelja. Nikad se ne hvali novcem već je vrlo skromna. Samouvjerena je i s lakoćom se odnosi prema ljudima.

IREM ŠENDŽAN (Didem Sojdan)

Irem je kći iz obitelji poput Šekerdžizadeovih.

Fatihova zaručnica i djevojka koju on mora oženiti prema Mukadesinoj želji. Završila je studij mode te je radila kao model na privatnim revijama. Lijepa je, šarmantna i jako ambiciozna. Uviđa da voli Fatiha nakon što ga izgubi. Čini sve kako bi rastavila Zejnep i Fatiha.

Novu seriju 'Začin ljubavi' pratite od 11. lipnja na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju