Oni brane svoje želje i sve ono što imaju u životu.

Nova TV uskoro donosi uzbudljivu priču o ljubavi junaka koji brane svoje želje i ono što imaju u životu, a ujedno i nezaboravnu priču o njihovu ponovnom zbližavanju, opraštanju i borbi.

Hulja Čamoglu Džehver Salihova je mlađa kći, Bajramova snaha i Kerimova supruga. Zaljubljena u Kerima od svoje osme godine. Buntovna je i bijesna zbog siromaštva u kojem joj je prošlo djetinjstvo. Hulja je u međuvremenu postala bogata i spremna je učiniti sve kako bi zadržala to bogatstvo. Koristi se intrigama kako bi se udala za Kerima. Međutim, taj će joj prisilni brak donijeti puno patnje. Ona je jako inteligentna, privlačna i opasna žena. Živi za Kerima. Njezina ljubav prema njemu je fatalna. 

Kerim Džehver je zgodni miljenik obitelji. Jako je razmažen, a rodio se u izobilju svega i zanima ga znanost. Na očevu prisilu odlazi u Berlin studirati rudarski inženjering, ali na kraju prve godine studija ipak se odlučuje za studij ekologije. Voli prirodu i čitanje. Usredotočen je na pisanje knjiga kako bi izgradio karijeru u znanosti. Ne zna za intimnu privrženost, a s Huljom je u sporazumnom braku. Prema njoj osjeća i ljubav i bijes.

Husejin Džehver stariji je sin obitelji Dževher i Kerimov brat. Pouzdan je, inteligentan, zgodan, ima razvijenu emocionalnu inteligenciju, obrazovan je poslovni čovjek koji ovladava teorijskim i praktičnim znanjem. Od mladosti se obrazuje u biznisu bez ičijih ustupaka. Odgovoran je, a privatni mu je život u drugom planu. Živi za dobrobit obitelji i tvrtke. Oženjen je sa Zejnep i otac je jednog djeteta.

Bajram Džehver uspješan je i jako bogat inženjer rudarstva. Otac je Kerima i Husejina. Tipičan je i strog otac koji voli da bude po njegovu. Distanciran je prema supruzi, pridaje preveliku pozornost redu u obitelji, upravlja autoritarno s kućom i tvrtkom, bijesan je kad se pretjera, ali je sklon povući se kad se zaoštre sukobi u obitelji. Osjeća veliku privrženost prema sinovima. Lako plane, dominira svugdje gdje se pojavi, gospodari ljudima, ali istodobno je čovjek koji zna pridobiti ljubav svih.

Suhejla Džehver Bajramova je supruga i majka Kerima i Husejina. Dolazi iz bogate obitelji u Mudanji. Jako je atraktivna i elegantna. Iako je bogata, tradicionalna je i jako poštuje muža. Ima poslugu, no ona je i dalje radišna žena i kuha izvrsna jela. Iako se ustručava prigovarati suprugu, prema sinovima pokazuje jasan stav. Privržena je tradiciji i ima zlatno srce, no nikomu ne dopušta da otima što posjeduje.

Melek Čamoglu Huljina je starija sestra. Preuzela je majčinsku brigu o obitelji nakon što joj se majka razboljela i umrla kad je bila mlada. Podupire Hulju u njezinim snovima, a čak i kad je u drugom planu, ona je i dalje puna života. Lijepa je, osjećajna i jako sposobna žena. Ima maleni restoran na selu.

Novu seriju 'Djevojka sa sela' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju