Majke i očevi koji znaju što je najbolje za njihove sinove

Četiri sina ponosnih roditelja nastojat će u trećoj sezoni emisjie "Ženim sina?" odabrati onu pravu - životnu partnericu. Svaki od njih upoznat će po šest djevojaka s kojima će kroz tjedne koji slijede graditi odnos, a u donošenju konačne odluke pomoć će im njihovi očevi i majke. Upoznajte ih:


Sebastian Filip Popović
Sebastian je mladi glazbenik u usponu i sin popularnog pjevača Daniela Popovića. Za njega je glazba jedna od najbitnijih stvari u životu. Njegova je energija vrlo smirena, romantik je u duši, a hedonist na van. U slobodno vrijeme voli druženja s prijateljima i odlazak u teretanu. Za sebe kaže da je razuman i spreman na kompromise. Voli niske i mršave djevojke s lijepom kosom, a odbiti ga mogu škrtost, sebičnost i beskompromisnost kod djevojaka.
„Ovo je zapravo vrlo zanimljivo iskustvo jer rijetko tko se može pohvaliti da je vodio mamu na prve dejtove“, poručuje Sebastian.


Sanja Bjedov Popović
Sanja za sebe kaže da je jaka žena koja čvrsto stoji na zemlji s puno energije. Poznata je po tome da kaže ljudima u lice sve što misli, ali ljudi ne vole istinu. Sa sinom Sebastianom je u dobrim odnosima, povezani su i dobro se razumiju. Za Sebastiana kaže da je korektan prema ženama, poštuje ih i nikada nije nikoga uvrijedio, a to objašnjava odrastanjem sa ženama. Kao dijete, ističe, bio je razigran, pun smijeha i zabave te tvrdoglav. Idealna žena za njezinog sina mora biti srednje visine, ne smije biti viša od Sebastiana, pravilno građena, džepna Venera s dvije noge na zemlji, realna, ozbiljna, vjerna i odana osoba. Ako joj se ne bude sviđala, Sanja će se ipak truditi da zavoli tu djevojku i da ispravi ono što joj se ne sviđa kod nje. U slučaju da se s njom uopće ne bi mogla složiti, kaže, onda će prorijediti svoje posjete sinu.
„Naš odnos nikada nije bio klasičan odnos mama-sin. Volim mu raditi spačke, on se njih još iz djetinjstva sjeća. Kroz njegovo odrastanje smo imali šaljivi, zezantski odnos koji nas je ustvari rješavao stresa u problemima odrastanja“, objašnjava Sanja te dodaje: „Ona žena koja će iz njega znati izvući tračak romantike, znači da je ona prava.“

Antonio Obradović
Antonio je ogledni primjerak muškarca na kojeg sve žene padaju. On je zločesti dečko dubokih emocija do kojih tek treba prodrijeti. On je poput stijene, dva metra snage ispunjenih čistom strašću. Vrlo lako upada u nevolje, redovito je kažnjavan zbog prebrze vožnje, a često ulazi u sukobe zato što voli istjerati pravdu. Međutim, jednako je strastven i kad je riječ o ljubavi. Žene ga vole, međutim ono što on taži je tradicionalna, mirna djevojka koja bi smirila nemir u njemu. Već s 21 godinom se oženio i postao otac dvojice sinova koji žive s njim. Sam kuha, posprema te vodi sinove u školu i na izvanškolske aktivnosti. Sve što u životu radi – radi zbog njih, pa više ne izlazi i živi mirnijim životom. Teži tome da bude uspješan, a sa svojim je prijateljem napravio društveno-turističku aplikaciju za koju očekuje da će biti veliki hit.
Antonio za sebe kaže da je šarmer koji postaje lud kada se zaljubi, a kod djevojke ga najviše privlači duhovitost.
„Nikad nisam do sada išao s mamom tražiti djevojku, drago mi je da sam se upustio u ovo“, priznaje Antonio.

Mirjana Obradović
Mater familias možda najbolje opisuje ovu gospođu čelične ruke. Mirjana je majka dvoje djece. Rođena je u Vukovaru, no u Zagrebu je izgradila život. Vlasnica je kafića na Malešnici te sama brine o biznisu. Vodi brigu i o svoje dvoje djece i četvero unučadi. Prošle godine porodila je vlastitu kćer čije je dijete odlučilo doći na svijet prije nego li je uspjela stići hitna. Sa svojim sinom je u jako dobrim odnosima. Kako sama kaže njih dvoje su vrlo slični, buntovni, bez dlake na jeziku te stalno teže nečem novom. Iako je vrlo stroga, a Antonio je često upadao u nevolje, sve mu je u životu priskrbila i oprostila, ali je zato njegov vjerni kritičar - bez imalo zadrške, štoviše, s velikim guštom, spusti sina na zemlju i ne libi se oštro prokomentirati sve. Svoju idealnu snahu opisuje kao pametnu, komunikativnu, duhovitu i emocionalnu osobu koja nema ljutnje u sebi.
„Jedanput sam ga ženila, sad bih ga htjela rado udati. Tražimo idealne djevojke“, poručuje Mirjana.

Kristian Cvijić
Kristian je galantan mladić kojemu je uzor gospon Fulir, a djevojkama se voli udvarati na filmske načine. Živi s ocem s kojim je u dobrim odnosima, a kućanske poslove ravnopravno dijele. U slobodno vrijeme zabavlja se uređenjem vlastitog auta, voli druženja i izlaske s prijateljima te putovanja. Od djevojaka preferira prirodne djevojke – crnke, a ona idealna mora biti liberalna i komunikativna. Kaže kako djevojku drži kao kap vode na dlanu jer želi da se svaki dan osjeća posebnom, a odbijaju ga žene sumnjiva morala. Voli saznati puno o djevojkama od njihovih prijateljica da ih može iznenaditi na spoju nekom lijepom gestom.

Zoran Cvijić
Zoran je diplomirani politolog koji radi kao voditelj prodaje. Za sebe kaže da se uvijek nastoji prilagoditi novim situacijama te voli druženja s prijateljima i modu. Sa sinom Kristianom je u jako dobrim odnosima, a smatra ga predanom i odgovornom osobom. Kristian mu se često povjerava, a on mu daje savjete. Znaju izaći zajedno u grad na piće, prošetati i otići u kino.
„Nadam se naći jednu mladu, dragu, srodnu dušu za mog ljepotana koja nije opterećena društvom pobrkanih vrijednosti“, poručuje Zoran.

Mirko Ranogajec
Mirko je dečko modernog doba, zavodnik, kako kaže - zapeo u zaostaloj sredini – koji je „otkrio” sve tajne svijeta, muško-ženskih odnosa i evolucijske psihologije. On misli da zna što žene žele i on im je to sve spreman pružiti. Naime, Mirko se bavi performansima, a kada ne zabavlja žene, vrijeme provodi meditirajući, vježbajući ili prateći influensere na YouTube-u te i sam često objavljuje videe u kojima dijeli savjete o zdravom načinu života. On je zvijezda u usponu, gradi svoj biznis, sam je svoj čovjek, bez obzira na to što njegov otac misli. Mirko voli svog tatu Miljenka, ali smatra da je njegov vrijednosni sustav još iz kamenog doba. Dva muškarca iste krvi, ali posve različiti, kao pas i mačka, u ovaj show ulaze da obnove svoj odnos. Mirko je imao jednu fatalnu ljubav još u početnim razredima srednje škole, no ta djevojka ga je ostavila, nakon čega je, slomljen od prekida, počeo proučavati Pick up Artist metode. Vrlo je discipliniran i budi se u 5h te svaku večer isplanira dan unaprijed. Svaki dan je u teretani, a vikendima ide na gaže ili izlazi s prijateljima. Djevojka ga može osvojiti ženstvenošću, no ne smije bit dominantna. Smatra da su dugi umjetni nokti i umjetne trepavice privlačne, uz uvjet da nisu pretjerane.
„Ja sam se u ovaj show prijavio jer općenito obožavam komunikaciju sa ženama, to mi je jedan od najdražih hobija i želim usrećiti neku curu, možda i dvije“, poručuje Mirko.

Miljenko Ranogajec
Miljenko je policajac mekog srca u mirovini, no on nije bilo kakav policajac već bivši krim policajac. On je ekspert u ispitivanju i istraživanju, čovjek od tradicije i pravila. Miljenku sve mora biti po špagi i na crtu. On živi red, rad i disciplinu, ali duboko u njemu krije se jedan nasmiješeni Zagorec mekog srca koji više od svega voli svojeg sina. Kod Mirka ga nervira njegova opuštenost i ležernost. Smatra ga površnim kada su u pitanju muško-ženski odnosi te tvrdi da previše lako odustaje od svega i da je prije svega još uvijek premlad da bi išta znao o životu. No, usprkos svemu smatra Mirka dobrim dečkom koji je vrlo predan onome što radi i nada se da će naći djevojku koja će ga malo prizemljiti i dovesti u red u onim stvarima u kojima on nije uspio.
 

Ne propustite ih pratiti od ponedjeljka 22. kolovoza na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju