Junački potez markantnog Hazara koji je Huliji spasio život...

Hazar, inače brat Kerimove tajnice Melise, upoznao je Kerima, a zatim i Huliju. Izgleda kako je Hulija na njega ostavila priličan utisak. Njihov susret pogledajte u videu...



Nakon burne Kerimove reakcije na informacije koje mu je rekla, Hulija odlazi iz restorana i dobiva trudove. Oslabljela pada na tlo. To vidi Hazar, no isto tako istovremeno vidi svoju sestru s kojom se Kerim svađa. Ipak odabire spasiti Huliju. Ovaj vrlo plemeniti čin pogledajte u galeriji...

Odvodi ju u bolnicu gdje sreće Zejnep koja, može se reći, nije ostala imuna na njegov šarm. Njihov susret pogledajte u galeriji. 

 

Što mislite o Hazaru?

glasova:



Hazara glumi Pamir Pekin, turski glumac i maneken. Ovaj glumac pojavio se i u turskoj uspješnici 'Sulejman Veličanstveni' u kojoj je tumačio perzijskog princa. 39-godišnji glumac rođen je u Istanbulu.

 

 

A post shared by 1979.. (@pamirpekin) on

Pamir se bavi jedrenjem i boksom. Prvotno se počeo baviti modelingom, no, ubrzo je zamijećen te su mu se nakon toga uloge samo redale.

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju