Prvu epizodu ne propustite u ponedjeljak, 18. ožujka, na Novoj TV

22 kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije. 


 

Anton Perkov, nadimkom Grof, student je fizike na PMF-u u Zagrebu, a od područja znanosti zanimaju ga kozmologija i fizika elementarnih čestica. Voli čitati knjige i članke o raznim temama te svira i nekoliko instrumenata. Ističe kako je član Menseod 2010. Trenirao je plivanje, golf, nogomet i ples. Najvećim postignućem smatra samostalni razvoj specijaliziranih računalnih modela u sklopu studija.

Osebujni Karlo Maximillian Vuković, kojega prijatelji zovu Pitagora, kemijski je tehničar, student filozofije i sociologije na Hrvatskim studijima. U budućnosti vidi se kao profesora u srednjoj školi te ističe kako želi mladim ljudima biti duhovni mentor. Karlo kaže kako je nesretnim slučajem završio na ulici gdje je proveo dvije i pol godine te je u tom periodu položio deset ispita, i jedino što ga je držalo tada jest bila misao da jednoga dana usmjeruje ljude. Opisuje se kao biće koje putuje kroz svijet. Hobiji su mu šah, košarka, pisanje tekstova ''za svoju dušu'' i čitanje knjiga.

Ivan Cesar je student elektroničkog poslovanja na TVZ-u, opisuje se kao iskren, inteligentan, lijen, zabavan i šaljiv dečko. Hobiji su mu igranje roleplay igara uživo, razne stolne igre, gaming na računalu i razvijanje igara. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što su ga profesori prepoznali kao perspektivnu osobu.

Matija Matković je informatičar i veliki fan igre „World of warcraft”, voli izrađivati makete, bavi se fotografijom, a jako ga zanima snimanje i htio bi postati snimatelj. Opisuje se kao miran, drag i promišljen, a hobiji su mu fotografiranje, makete, bicikliranje i odlasci na techno partyje.

Ronald Sataić je Star wars fan, a uz to strojovođa po struci koji uči za 3D grafičkog dizajnera. Sebe opisuje kao druželjubivu, zabavnu, kreativnu, optimističnu i inteligentnu osobu. Hobiji su mu sudjelovanje u Hrvatskoj udruzi ljubitelja Zvjezdanih staza „USS Croatia“, odlasci na SF konvencije i cosplaying, igranje videoigara, crtanje, biljar i vožnja biciklom. Svojim najvećim postignućem u životu smatra organizaciju i vođenje kvizova Star Trek tematike na SF konvencijama te predavanja o svemirskim brodovima.

Nino Uzelac je programer koji za sebe kaže da je lijen, znatiželjan, skroman, hrabar i kreativan dečko. Hobi mu je stvaranje zabavnih aplikacija za mobitele, a u školskim danima je svirao klavir i harmoniku. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što se pronašao u programiranju.

Domagoj Oreški od malih nogu ima san postati profesor matematike, a trenutno je student na nastavničkom smjeru matematike. Nastupa kao žongler po festivalima. Opisuje se kao kreativan, otvoren, svestran, smotan, neobičan. Hobiji su mu žongliranje, ples, pisanje pjesama, pisanje knjiga, pisanje scenarija, kriptografija, osmišljavanje igara i programiranje igara. Nastupao je i na Supertalentu 2016. Svojim najvećim postignućem u životu smatra prijedlog rješenja hipoteze kontinuuma, jednog od najvećih neriješenih matematičkih problema.

Marino Rundić je diplomirao na pomorskom fakultetu, radi kao navigacijski časnik. Bio je frontman u heavy metal bendu, završio je studij nautike. Kaže kako drugi za njega često kažu da je goth, geek, pirate, ninja. Hobiji su mu oživljavanje povijesti – predstavljanje viteza, airsoft, fotografija, a kolekcionar je razno raznih stvari.

Luka Deranja je predsjednik Udruge kreativnih intelektualaca (koju je sam i osnovao), studirao je aeronautiku i matematiku, ali je odustao od oba fakulteta. Radio kao quizmaster, kao trener odbojke... Opisuje se kao zabavan, komunikativan, inteligentan, lud i skroman. Hobiji su mu igranje i smišljanje društvenih igara, sportovi svake vrste te kvizovi.

Robert Sertić je rođen u Rijeci, ali je dio djetinjstva proveo u Sydneyu. Opisuje se kao dobar, sarkastičan, maštovit i ponekad neodlučan. Hobiji su mu čitanje SF & fantasy knjiga, putovanje, gaming, društvene igre s prijateljima, a okusio se u amaterskom kazalištu te organiziranju geek konvencije. Svojim najvećim postignućem smatra to što se osamostalio

Marijan Smetko dolazi iz Lipovljana, a trenutno živi u Zagrebu gdje studira na FER-u. Zanimaju ga fizika i informatika, svira klavir, hobiji su mu programiranje i izrada meme-ova, radi u softwareskoj tvrtci u Zagrebu. Najvećim postignućem u životu smatra upis na fakultet.

Više o ljepoticima iz showa pogledajte ovdje Upoznajte ljepotice iz showa 'Ljepotice i genijalci'

Prvu epizodu showa 'Ljepotice i genijalci' ne propustite u ponedjeljak, 18. ožujka, na Novoj TV

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju