Nastavak filma "Upoznajte roditelje"

"Upoznajte Fockerove" američka je komedija iz 2004. redatelja Jaya Roacha. Glavne uloge tumače Ben Stiller i Robert De Niro, a glumačku postavu čine još i Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Teri Polo, Blythe Danner i Owen Wilson.

Film je osvojio dvije nagrade, između ostaloga za najbolju komičnu izvedbu Dustina Hoffmana, te je nominiran za njih još sedam.

U ovom urnebesnom nastavku hit komedije "Upoznajte roditelje", Greg i Pam s njezinim roditeljima kreću u Miami kako bi se upoznali s Gregovim vrlo liberalnim roditeljima, po imenu Roz i Bernie Focker. Bernie je odvjetnik koji se povukao u mirovinu, Roz je seksualni terapeut za starije osobe. Pamini roditelji, Jack i Dina, tradicionalno su konzervativni.

Sada će imati priliku provesti 48 sati zajedno i nešto se bolje upoznati. Jack konstantno kontrolira svoju obitelj, no ovaj put on prelazi sve granice sa svojom sumnjičavom prirodom i tajnim operacijama kojima želi otkriti navodnu Gregovu mračnu tajnu iz prošlosti.

Urnebesnu komediju "Upoznajte Fockerovene propustite pogledati u subotu u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju