''Obožavam život na selu. Traktor vozim od svoje desete godine!''

 U drugoj emisiji ''Startaj Hrvatska'' gledatelji imaju priliku upoznati Dianu Prpić, njenu viziju, životnu priču, i saznati kako je izgledao njen put ka ostvarenju snova. Upoznat ćemo i njezin proizvod – Batelu, slatki namaz od batata i čokolade kojeg proizvodi ova 30-godišnja mlada poljoprivrednica i buduća pravnica iz Karlovca.

Obiteljski OPG registrirala je njena baka još 2003. kada je obitelj započela s ozbiljnim uzgojem jagoda koje su sezonski prodavali, a Diana se na imanje na kojem je i odrastala, uvijek rado vraćala i tijekom studija u Zagrebu. ''Obožavam život na selu. Traktor vozim od svoje desete godine!'', otkriva Diana.

''Ostao mi je samo jedan ispit da završim Pravni fakultet, no dogodile su mi se životne okolnosti o kojima nisam niti sanjala tako da je sada taj ispit malo na pauzi'', ispričala je Diana koja zapravo otkriva da rad na imanju nije njezin posao, već život.

Kako je Diana došla do ideje o Bateli, zanimljivom spoju batata i čokolade, kako je tekao njezin put od studija prava do poljoprivrede na obiteljskom imanju, tko joj je uvijek bio najveća podrška, a na koje je sve nedoumice i probleme nailazila na svojem poduzetničkom usponu sve do ulaska u ''Startaj Hrvatska'', te kako joj se promijenio život zbog nevjerojatne prilike koja joj je ovim projektom dana, saznat ćemo u emisiji u subotu na Novoj TV. Dianina najveća želja je da uspije živjeti od Batele, da svaki dan dolaze kamioni po nove ture i da se svaki dan budi uz zveckanje novih staklenki.

Hoće li joj se ta vizija i ostvariti, što sve stoji iza uspješne recepture Dianinog originalnog proizvoda te što je sve potrebno učiniti da njen san i poduzetnička vizija postane stvarnost, saznat ćemo u ovotjednoj emisiji ''Startaj Hrvatska''.

Veliki jedinstveni projekt Nove TV i SPAR Hrvatska, ''Startaj Hrvatska'', pomaže ljudima s idejama i vizijom, a u jedinstvenom TV formatu gledatelji imaju priliku upoznati ukupno osam poduzetnika kojima je pružena prilika života, a jedna među njima je i Diana. 'Startaj Hrvatska'' će pokazati da ništa nije nemoguće, da se uspjeti može, da se snovi ostvaruju, te da i u najtežim situacijama postoji izlaz koji vodi na put do uspjeha.

Ne propustite saznati sve o Diani i njenoj Bateli, u drugoj emisiji ''Startaj Hrvatska'' u subotu 10. listopada na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju