Metode odvjetničkog ureda Adžić & Hadžić nasmijat će vas do suza!

Od autora popularne humoristične serije 'Lud zbunjen normalan' večeras na Novu TV dolazi novi urnebesni sitcom 'Lažni svjedok'. Gledatelji uskoro imaju priliku upoznati glavne protagoniste serije, kao i prve zaplete i situacije s kojima se suočava odvjetnički ured Adžić i Hadžić. U glavnim ulogama dvojice odvjetnik, partnera vidjet ćemo Bogdana Diklića koji utjelovljuje Zijada Hadžića, a njegovog partnera Nenada Adžića glumi Aleksandar Seksan.


Prva epizoda upoznaje nas s parnicom u kojoj advokat Nenad Adžić brani lokalnog kriminalca Cumpu (Dragan Marinković Maca), a istovremeno njegov partner Zijad Hadžić, u drugoj je parnici advokat Terezi (Vedrana Mačković), koja je optužila svog direktora za seksualno uznemiravanje. Obojica, kako bi dobili slučaj vrlo stručno koriste razne metode: od šancovog ovratnika do poziva klijentice na večeru. U međuvremenu, u odvjetnički ured Adžić- Hadžić dolazi tajkun Ivan Galijatović (Žarko Radić) sa zahtjevom da se razvede. Kako bi prikupili dokaze da Ivana vara supruga, Nenad angažira privatnog detektiva Rifeta Cunjavca (Admir Glamočak). Rifet vrlo brzo napravi kompromitirajuće fotografije. Međutim, Nenadova sreća da će ovu parnicu uspješno završiti kratkog je vijeka. Ovo bi bio jedan lagani slučaj, da na tim fotografijama, nije netko koga on dobro poznaje.
Razne zavrzlame, neobični obrati i brojni humoristični dijalozi otkriva već prva epizoda humoristične serije 'Lažni svjedok', večeras u 22.15 na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju