Plavi tim osvojio namirnice, ali ne i vatru.

Već na samom početku nove sezone Survivora, natjecatelji su morali pokazati koliko žarko žele osvojiti što bolje uvjete u svom novom prebivalištu. U izazovu čiji je cilj bio osvajanje nagrade koja je uključivala hranu za narednih tjedan dana, Mihaela se ozlijedila. Naime, natjecatelji su morali savladati poligon što je brže moguće. U svakom krugu sudjelovala su po dva kandidata iz oba tima – jedan muški i jedan ženski član. Na putu do cilja morali su se spustiti kolicima s dvije visoke platforme, a potom savladati niz prepreka. Jednom kada dođu do cilja, morali su složiti slagalicu s brojevima te srušiti dvije kocke s postolja. Rušenje kocke donosi jedan bod, a pleme koje je prvo osvojilo pet bodova osvojilo je pobjedu i vrijedne prehrambene namirnice.

Četvrti krug pokazao se nezavidan za Mihaelu koja je pala već pri prvom skoku s kolica, ali i s ozlijeđenom nogom do kraja je uspjela odraditi zadatak i donijet četvrti bod za svoj tim.

Što bi vi napravili na njenom mjestu?

glasova:

Zbog ozljede ipak nije dočekala kraj igre, budući da joj je pružena liječnička pomoć. Filip i Nora donijeli su i presudni, peti bod za plavi tim, koji im je osigurao prve zalihe hrane. Mihaelina ozljeda nikoga nije ostavila ravnodušnim, a pred plavim timom je puno nepoznanica. Kako je Mihaela, ali i kako će osvojenu zalihu hrane pripremiti bez vatre.


 

Prisjetite se kako je izgledala prva pobjeda plavog tima u videu ispod.

Kako će se kandidati dalje snalaziti u preprekama na putu u dostizanju svoga cilja, saznat ćemo već u novoj epizodi Survivora. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju