Lijepa i uspješna

Nježnu, ambicioznu i lijepu Zejnep u seriji "Ulica sjećanja" utjelovila je turska glumica Irem Helvadžioglu. 

Zajnep je vrlo brzo pridobila srca gledatelja, a takva je i u privatnom životu. Sebe opisuje kao pomalo hiperaktivnu, pomalo mirnu, pomalo zabavnu, pomalo agresivnu, pomalo ludu, pomalo razumnu, katkad vrlo društvenu, a katkad zatvorenu u sebe. 

Glumica je željela biti od malih nogu, a prvu je ulogu dobila 2010. Od tada ističe da ju njezin posao svakoga dana iznova iznenađuje i uzbuđuje.

"Gluma je beskrajno putovanje, svaki se put susrećem s nekim drugim likom koji želim i nekom drugom pričom koja izaziva uzbuđenje, a moje iskustvo raste", ističe Irem. 

Njezin put nije bio lagan, ali je uvijek imala veliku potporu svoje obitelji i prijatelja pa nikada nije razmišljala da od svega odustane. Iako kaže da kada ne bi bila glumica mogla bi biti arhitektica za unutarnje uređenje.

Prije nego što prihvati ulogu, detaljno prouči o kakvom je liku riječ i jako joj je važno da se okuša u nečem novom i drugačijem. Pazi i na to da su likovi i scenarij konzistentni. 

Smatra da dobar glumac mora biti prije svega dobar čovjek, ali mora imati i brojne druga kvalitete. 

"Treba shvatiti da učenju nema kraja, biti otvoren prema učenju, istraživati, promatrati, dobro slušati, dobro razumjeti, biti discipliniran i propitkivati."

Iremin životni tempo jako je užurban pa sreću i mir nalazi slušajući glazbu. To joj utišava misli i pomaže da se fokusira da važne stvari.

Sretna je i kada vrijeme provodi sa svojim dečkom Jolačem Ozdžanom s kojim je u vezi osam mjeseci. 

"Mi nismo samo par, postali smo najbolji prijatelji, obitelj, jako je lijepo to doživjeti. Jako se dobro zabavljamo i uživamo u druženju", rekla je Irem. 

Seriju "Ulica sjećanja" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju