Markantan i uspješan

Već godinama markantnog turskog glumca Alpa Navruza gledamo na malim ekranima. Trenutno ga pratimo u ulozi Halila u novoj turskoj seriji "Ulica sjećanja", ali mnogima je poznat iz serije "Azra" te "Fazilet i njezine kćeri".

Uz glumu je pozornost privukao i naočitim izgledom. Osim glume, veliki je zaljubljenik u književnost i život. Najveće uzbuđenje pronalazi u glumi osobito u trenucima kada detaljno proučava svaki novi lik.


Ne čudi stoga što se i za lik Halila jako detaljno pripremao. Nakon što je dobio poziv za ulogu shvatio je da je u privatnom životu potpuna suprotnost pa da bi u ulozi bio vjerodostojan stavio je kapu na glavu i šetao ulicama, promatrajući osobe koje sliče liku Halila. Ta je uloga zahtjevala i fizičku spremnost te je Alp mjesec dana intenzivno trenirao. 

 

Alpa na Instagramu prati više od pet milijuna pratitelja, ali se on ne smatra glumačkom zvijezdom. Vrijeme najviše voli provoditi sam u svojoj rutini zbog čega priznaje da je pomalo i dosadna osoba. 

Do sada se nije okušao u filmu ili kazalištu, ali bi to svakako volio i nada se da će i za to dobiti prilike. 

Seriju "Ulica sjećanja" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju