Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Ukradeni život'.

Ozlem već danima odbija jesti, a Falko se brine za nju. Prisjeća se prošlosti i njihovih dana provedenih zajedno, pa joj otkriva kako je svjestan da ona nikad nije bila uistinu sretna s njim. Prisjećajući se prošlosti, otkivaju se trenuci koji pokazuju da je Falkova trenutna životna situacija splet mnogih nesretnih okolnosti, a osoba koju svi smatraju glavnim negativcem iz ove perspektive izgleda sasvim drugačije.



Falko sada nosi gorčinu u sebi zbog svih nepravda koje su ga zadesile u prošlosti i zbog svih koji su mu okrenuli leđa, a to uključuje i Ozlem koja je u to vrijeme donijela niz loših odluka. Ozlem ostaje u neizvjesnosti kada Falko svoju emocionalnu ispovijest zaključi činjenicom da postoje mnoge stvari koje Ozlem ne zna.



Mehmet je na intenzivnoj njezi, a policija posvuda traži Ozlem kojoj već tri dana nema ni traga, ali istraga polako otkriva dijelove njezine tajne koju je dosad tako dobro čuvala. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Napetu seriju 'Ukradeni život' ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Nove epizode pogledajte na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju