Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Ukradeni život'.

Nakon što Džemile primi telefonski poziv od Mehmetova prijatelja koji joj kaže da je Mehmet imao prometnu nesreću svi su u panici i nastoje dobiti Mehmeta koji nesvjestan situacije mirno stiže k njima. Dok Mehmet zbunjeno sluša što mu svi govore, polako shvaća da je došlo do sumnjivog nesporazuma.



Bekir čeka Doru, ali nađe se licem u lice s iznenađenjem. Saznaje da je Dora otišla i sa sobom uzela novac. Za to vrijeme Mehmet čeka majku i sestru koje su trebale doći busem nakon što su primile lažnu vijest o Mehmetovoj nesreći. Na njegovo veliko razočarenje, iz busa nije izašla ni jedna od njih.



Falko nazove Mehmeta i kaže mu da su njegove majka i sestra u njegovim rukama. Daje Mehmetu nekoliko tragova i želi da ih prati, a razgovor završava posljednjom izjavom: „Ako pronađeš svoju majku i sestru, pobijedit ćeš. Ako ne uspiješ, pobijedit ću ja.“



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Napetu seriju 'Ukradeni život' ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede, kao i u petak, na Novoj TV. Nove epizode pogledajte na OYO, prije emitiranja na televiziji.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju