Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Ukradeni život'.

 Policija dolazi u Ozlemin dom obaviti očevid.Mehmet nije siguran je li čovjek koji je provalio lopov ili ne, no u njegovim je rukama vidio CD. Ozlemine izjave o slučaju Mehmetu su sumnjive pa je pritišće.

To među njima stvara napetost. Mehmet ne želi ostaviti Ozlem samu kod kuće pa za nju ima ponudu. Ozlem u početku baš i nije zagrijana. Elmas vidi da je Kemal došao kući sam pa mu kaže da Lejle već dugo nema i da su zabrinuti za nju.

 

Svi iznenada čuju lošu vijest. Mehmet odlazi vidjeti hodžu kod kojeg su Lejla i Elmas bile na konzultacijama. Falko primjećuje da je trenutačno nastao zastoj, pa počinje razmišljati kamo će sa svim tim ljudima. Lejlina mu je pojava sasvim poremetila planove. Osim toga i dalje ne mogu shvatiti kako je uspjela pronaći sina. Bilo kako bilo, moraju se preseliti. Falko zove Hasana i od njega traži posljednju uslugu.

Mehmet sužava obruč istrage i Falku diše za vratom. Lejla ne gubi vrijeme nego pokušava pobjeći sa sinom. Policija pronalazi kuću u kojoj drže Lejlu i Kerema, no stvari se ne razvijaju kako su se nadali.

Napetu seriju 'Ukradeni život' ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede, kao i u petak, na Novoj TV. Nove epizode pogledajte na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju