Ne propustite!

Mlade i zgodne, Lara (Nika Barišić) i Matija (Mirna Mihelčić) iz „Kumova“, u novim epizodama susrest će atraktivnog fizioterapeuta kojeg je utjelovio Mario Valentić, a kada Vinko (Vedran Mlikota) završi u bolnici, upoznat će jednu posebnu liječnicu koju glumi Dijana Vidušin.

Larinu pažnju u toplicama, kamo će otići s Matijom, privući će zgodni fizioterapeut Saša kojeg će pokušati zavesti, ali njemu će se više svidjeti zauzeta Matija. Sašu je utjelovio dobro poznati glumac, model i trener Mario Valentić. „Snimanje me uvijek veseli i zabavno je. U seriji „Kumovi“ utjelovio sam simpatičan lik fizioterapeuta koji vodi vježbe za umirovljenike u bazenu, ali ondje su zalutale dvije mlade cure Matija i Lara. Lijepo mi je surađivati s ekipom, a s dio njih sam snimao i seriju „Bogu iza nogu“, prisjetio je Mario atmosfere sa snimanja, a epizodu u kojoj se pojavljuje vidjet ćemo ovog četvrtka.

Vinko će zbog stanja u koje se našao biti hitno prevezen u bolnicu gdje će ga liječiti nova doktorica koju je utjelovila nagrađivana televizijska, filmska i kazališna glumica Dijana Vidušin. „Atmosfera na snimanju je odlična, ekipa je uigrana. Zanimljivo mi je bilo upasti na kratko kao gošća u epizode „Kumova“ gdje sam u ulozi liječnice liječila Mlikotu. Imala sam izvrsnog pacijenta“, kazala je Dijana čije prvo pojavljivanje ćemo vidjeti ovog petka.

U sljedećim epizodama vidjet ćemo kako će svi biti u strahu za Vinka, ali on saznaje da je zdrav fizički te da ima anksiozni poremećaj. Za to vrijeme Jadranka (Daria Lorenci Flatz) i Vinko nesvjesni su drame između Matije i Stipana (Milan Štrljić) koja će buknuti nakon što Matija zaprosi svog dečka. Naime, Jadranka se muči uvjeriti Vinka da mora piti tablete, što on odbija. Kad se posvađaju, Jadranku tješi Vesna (Olga Pakalović) koja je nju i Mirjanu (Ecija Ojdanić) pozvala na druženje koje se pretvori u veselu pijanku na kojoj Jadranki izleti priča koja će šokirati Vesnu.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije „Kumovi“, od ponedjeljka do petka od 20.15 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju