Smijeh do suza s poznatim licima domaće glumačke scene!

Nova TV ove nedjelje donosi urnebesnu hrvatsku komediju iz 2019. godine, "Ufuraj se i pukni". Redateljska palica pripala je Ljubomiru Kerekešu, hrvatskom 61-godišnjem glumcu koji nam je dobro poznat iz serija Nove TV, "Zauvijek susjedi" i "Čista ljubav".

Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š te je upravo saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar "Savanna" je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

Set filma "Ufuraj se i pukni" okupio je brojna lica hrvatskog glumišta: Ljubomira i Jana Kerekeša, Zorana Pribičevića, Anu Begić Tahiri, Darka Janeša, Gorana Grgića, Mirelu Brekalo, Hanu Hegedušić, Matka Knešaureka, Draška Zidara i mnoge druge koji također osiguravaju zagarantiran smijeh i zabavu.

Najzanimljivije trenutke koji vas očekuju u filmu, pogledajte u galeriji:

Domaću komediju "Ufuraj se i pukni" ne propustite pogledati ove nedjelje, u popodnevnom terminu, na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju