UFC 218 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 3. prosinca u 4 sata ujutro na portalu GOL.hr, a istog će dana biti prikazan na Novoj TV!

U noći sa subote na nedjelju, 3. prosinca, ljubitelji borilačkih sportova uživat će u još jednom spektakularnom UFC događanju.

Na UFC-u 218 u Detroitu susrest će se Max Holloway i jedan od najvećih boraca svih vremena – Jose Aldo. S početkom u 4 sata ujutro borbe će se prenositi uživo na portalu GOL.hr, i to uz komentatore Vladu Bobana i Zelga Galešića. Borbe će istog dana biti prikazane i u program Nove TV u večernjem terminu.

Max Holloway ukrstit će rukavice s jednim od najvećih prvaka u povijesti UFC-a, Brazilcem Joseom Aldom koji u oktogon ulazi s namjerom da vrati ono što je godinama bilo u njegovu vlasništvu i što je izgubio ljetos na UFC-u 212. Iako je glavna borba ona za titulu prvaka perolake kategorije, mnoge će puno više zanimati sunaslovna borba – teškaški duel izuzetno popularnog Alistaira Overeema i sve popularnijeg Francisa Ngannoua.

Ovaj Kamerunac smatra se najvećim potencijalom u teškoj kategoriji, a UFC u njemu vidi buduću superzvijezdu. Ovo je vrlo lako moguće borba za status idućeg protivnika Stipe Miočića.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju