Rio Rancho ugostit će UFC spektakl!

Rio Rancho ugostit će UFC spektakl, a u glavnim ulogama bit će dvojica od TOP 10 poluteškaša, Corey Anderson koji je upisao četiri pobjede za redom i Jan Blachowicz koji u slučaju pobjede očekuje priliku za napad na titulu. Riječ je o borcima s trenutno najimpresivnijim nizovima u kategoriji.



Corey Anderson trenutno je u nizu od četiri pobjede, gdje je svakako najvažnija ona posljednja s UFC 244 priredbe. Tamo je nokautom u prvoj rundi savladao Johnnyja Walkera, borca koji je glasio za novo veliko ime kategorije. Nadao se kako će ga to dovesti do instantne pozicije izazivača, ali Dominick Reyes ipak je dobio priliku prije njega. Anderson će svoju poziciju morati potvrditi tako da još jednom savlada Jana Blachowicha.

Blachowicz se trenutno nalazi u formi karijere. Slavio je u šest od posljednjih sedam borbi, gdje su svakako najvažnije dvije zadnje, protiv Lukea Rockholda i Jacarea Souza. Prije toga je doživio poraz od Thiaga Santosa, kojim je u tom trenutku prekinut njegov niz od četiri pobjede (Krylov, Manuwa, Cannonier, Clark). 36-godišnji Poljak u svakom slučaju ima sve reference za napad na titulu, posebno ako osveti poraz od Andersona. Taj spomenuti poraz doživio je u rujnu 2015. godine, na UFC 191 priredbi. Anderson je tada na račun agresivnosti i pritiska napravio dovoljno da dođe do pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom nakon tri runde. Ovog puta borba je na pet, a obojica se nadaju kako će im to zapravo biti prednost.

U velter kategoriji bivši prvak SBC promocije, atraktivni Michel 'Demolidor' Pereira, borit će se protiv jedne od najvećih ikona slobodne borbe, Diega Sancheza.

UFC Fight Night Rio Rancho pratite sa subote na nedjelju uživo u 2 sata na GOL.hr-u i u nedjelju u 22.15 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju