UFC 221 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 11. veljače u 4 sata na portalu GOL.hr, a istog će dana biti prikazan na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, UFC sa svojom 221. priredbom po prvi put dolazi u australski Perth, a donosi i obećavajuću borbu za privremenu titulu srednje kategorije između Yoela Romera i Lukea Rockholda, uz sjajni teškaški obračun legendarnog ‘Super Samoanca’ Marka Hunta i moćnog Curtisa Blaydesa.

Izravan prijenos priredbe, 11. veljače od 4 sata ujutro, donosi portal GOL.hr uz komentatore Stipu Sladoljeva i Igora Pokrajca. Snimka borbe prikazat će se istog dana u programu Nove TV.

Tridesettrogodišnji Luke Rockhold uspješno se vratio u borbu u rujnu prošle godine, petnaest mjeseci nakon što mu je titulu oduzeo Michael Bisping. Prije negoli ga je Bisping porazio, Rockhold je imao pet uzastopnih pobjeda, a osvojio je i titulu koju nije uspješno obranio. Sedam godina stariji Yoel Romero je prije poraza od Whittakera imao seriju od osam pobjeda, a proslavio se nevjerojatnom snagom, pa je tako i u trećoj rundi znao preokrenuti borbu.

Co-main event UFC-a 221 prava je poslastica za sve ljubitelje teškaške akcije, posebno za fanove Marka Hunta kojeg čeka vrlo opasni i puno krupniji borac, Curtis Blaydes.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju