UFC 225 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 10. lipnja u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju, 10. lipnja, UFC 225 odlazi u Chicago gdje spektakularne borbe predvode Robert Whittaker i Yoel Romero u dvoboju za titulu u srednjoj kategoriji. Izravan prijenos od 4 sata ujutro moći će se pratiti na portalu GOL.hr uz komentatore Stipu Sladoljeva i Igora Pokrajca, dok će snimka istoga dana u večernjim satima biti prikazana i u programu Nove TV.

UFC će na nadolazećem 225. izdanju napokon okruniti ujedinjenog prvaka u srednjoj kategoriji. Naime, Robert Whittaker ukrstit će rukavice s nesuđenim privremenim šampionom Yoelom Romerom - dvoboj je to koji smo već gledali na UFC-u 213 prošlog srpnja kada je Australac Whittaker svladao Romera i osvojio privremeni pojas.

Uvod u ovu spektakularnu borbu bit će okršaj MMA veterana Rafaela Dos Anjosa i kontroverznog Colbyja Covingtona koji će odlučiti o privremenom prvaku u velter diviziji. Covington ima pet pobjeda u nizu, a dos Anjos se preporodio od kada se iz lake kategorije preselio u velter - u tri meča je ubilježio tri impresivne pobjede.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju