UFC 242 prenosit će se uživo na portalu GOL.hr, a snimka će biti prikazana na Novoj TV.

Uz atraktivne prijenose okršaja Vatrenih u Slovačkoj i Azerbajdžanu, Nova TV svojim gledateljima u subotu, 7. rujna donosi spektakularnu priredbu UFC 242 iz Abu Dhabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prijenos subotnjeg spektakla uživo će biti na portalu GOL.hr s početkom u 20:00, dok će snimka biti prikazana istoga dana u ponoć u programu Nove TV. Prijenos borbi će analizama i komentarima pratiti Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.


UFC bi ovoga puta napokon trebao dobiti i ujedinjenog prvaka kad Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov uđu u najpoznatiji kavez svijeta. Ispred nas je jedna od najvećih borbi godine koja će dati važan odgovor na to u kojem smjeru idu UFC i laka kategorija. Dagestanac Nurmagomedov, koji je u srpnju proglašen najuspješnijim sportašem Rusije, trenutačno u karijeri ima savršeni omjer od 27 pobjeda i nula poraza. Ova borba označava njegov povratak u oktogon nakon suspenzije zbog tučnjave koju je započeo pored oktogona nakon borbe protiv Conora McGregora prošle godine u listopadu. Američki borac Poirier trenutačno ima omjer od 25 pobjeda i pet poraza, ali sasvim će sigurno biti spreman s obzirom na to da ga čeka borba karijere.

U još jednom meču lake kategorije Edson Barboza i Paul Felder, koji su među najatraktivnijim i najboljim borcima do 70 kilograma, odradit će revanš svoje fantastične borbe iz srpnja 2015. kada je Barboza slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Brazilski borac Barboza ima tri poraza u posljednje četiri borbe, dok je američki borac Felder slavio u četiri od posljednjih pet borbi, s tim da mu se taj jedan poraz dogodio pri kratkom odlasku u velter.

U prijenosu iz Abu Dhabija vidjet ćemo još jednu borbu u lakoj kategoriji, između Islama Makhacheva i Davija Ramosa, kao i borbu u kojoj će rukavice ukrstiti teškaši Curtis Blaydes i Shamil Abdurakhimov, a sve skupa otvorit će još jedan meč lake divizije između Mairbeka Taisumova i Carlosa Diega Ferreire.

Glavni program UFC 242:

Khabib Nurmagomedov vs. Dustin Poirier
Edson Barboza vs. Paul Felder
Islam Makhachev vs. Davi Ramos
Curtis Blaydes vs. Shamil Abdurakhimov
Mairbek Taisumov vs. Carlos Diego Ferreira

Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV. Prijenos spektakularnih borbi ne propustite pratiti u subotu, 7. rujna na kanalima Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju