UFC 224 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 13. svibnja u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju, 13. svibnja, UFC 224 odlazi u Brazil gdje će Amanda Nunes po treći put braniti titulu UFC prvakinje. Pojas će joj pokušati oteti izazivačica Raquel Pennington, dok u sunaslovnoj borbi gledamo meč srednje kategorije između Ronalda ‘Jacarea’ Souze i Kelvina Gasteluma. Izravan prijenos borbi od 4 sata ujutro uživo će prenositi portal GOL.hr uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca, dok će snimka istoga dana u večernjim satima biti prikazana i u programu Nove TV.

Nakon što to nisu uspjele Ronda Rousey i Valentina Ševčenko, red je došao na Raquel Pennington da prvakinji Amandi Nunes pokuša oduzeti bantam titulu. Pennington je priliku za napad na pojas već izborila u studenom 2016. godine, kad je na UFC 205 eventu savladala Mieshu Tate. Problem je jedino to što od te borbe nije nastupala, a u ovu borbu će ući s četiri uzastopne pobjede. S druge strane, Nunes je neporažena i niže pobjede od svog drugog UFC nastupa u kojem je izgubila od Cat Zingano 2014. godine.

Sunaslovna borba bit će prava poslastica za sve ljubitelje MMA-a jer je u pitanju meč srednje divizije između Ronalda ‘Jacarea’ Souze i Kelvina Gasteluma.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju