Ljubitelji borilačkih sportova moći će pratiti atraktivne borbe uživo u noći sa subote na nedjelju, 15. travnja u 2 sata ujutro na portalu GOL.hr, a istoga dana bit će prikazana i snimka borbe na Novoj TV.

Ovoga vikenda sa subote na nedjelju, 15. travnja, Nova TV u još jednom UFC prijenosu donosi okršaj najatraktivnijih boraca lake kategorije – Dustina Poiriera i Justina Gaethjea. S početkom u 2 sata ujutro, UFC će se uživo iz Glendalea u Arizoni prenositi na portalu GOL.hr, a snimka će istoga dana biti prikazana i u programu Nove TV. Zanimljive borbe komentirat će novinar Nove TV Stipe Sladoljev i Zelg Galešić.

Borba Dustina Poiriera i Justina Gaethjea borci su lake kategorije koji ne mogu ponuditi dosadnu borbu i njihov će okršaj biti prava poslastica za MMA fanove. Poirier “The Daimond” je povratkom u laku kategoriju upisao već šest pobjeda, a Gaethjeu će ovo biti treći UFC nastup i prilika da se vrati na noge nakon što je na UFC-u 218 doživio prvi poraz u profesionalnoj karijeri nakon niza od 18 uzastopnih pobjeda. Gaethje prakticira otvoreni stil borbe prepun akcije, a Poirier je također borac koji voli dati sve od sebe u kavezu pa će nam ovaj dvojac pružiti pregršt akcije.

Osim meča koji bi mogao kandidirati za najbolji ove godine, ova priredba donosi i novi meč bivšeg privremenog velter prvaka Carlosa Condita koji će rukavice ukrstiti s Alexom Oliveirom. U oktogonu ćemo ponovno gledati Israela Adesanyu nakon spektakularnog UFC debija, a Michelle Waterson će odmjeriti snage s Courtney Casey.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju