UFC borba iz Phoenixa na rasporedu je u noći s nedjelje na ponedjeljak, 18. veljače u 3 sata poslije ponoći na portalu GOL.hr, a istoga dana snimka će biti emitirana na Novoj TV.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, 18. veljače, gledatelji će moći uživati u još jednom prijenosu UFC eventa iz Talking Stick Resort Arene u Phoenixu u američkoj državi Arizoni. Spektakularni okršaji prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 3 sata ujutro, dok će snimka biti prikazana istoga dana od 23:20 u programu Nove TV. Kroz napete borbe gledatelje će voditi komentatori Vlado Boban i Zelg Galešić.



Bivši prvak teške kategorije Cain Velasquez nakon više od dvije i pol godine vraća se u UFC-ov Octagon gdje će ga dočekati jedan od najtežih mogućih protivnika, Francis Ngannou, koji se nalazi na trećem mjestu teškaške ljestvice izazivača. Posljednji smo put Velasquezovu borbu mogli vidjeti u srpnju 2016. kada je u Las Vegasu krajem prve runde došao do pobjede prekidom i tako savladao Travisa Brownea. U to je vrijeme njegov sadašnji suparnik Ngannou bio tek nadolazeći teškaš, koji je tad zadao jedini poraz u karijeri Curtisu Blaydesu u zagrebačkoj Areni. Međutim, dok se Velasquez oporavljao i otkazivao borbe, Ngannou je u međuvremenu došao do borbe za titulu prvaka i istu izgubio, našao se otpisan od svih nakon borbe s Derrickom Lewisom, a stigao se vratiti u revanšu s Curtisom Blaydesom, u studenom prošle godine u Pekingu, kada je za samo 40 sekundi nokautirao Blaydesa.

Sunaslovna borba donosi okršaj Jamesa Vicka i Paula Feldera u lakoj kategoriji. Obojica su poražena u svojim posljednjim borbama, a njihova je borba trebala biti održana na otkazanom UFC-u 233. Vick je inače jedan od boraca s najboljim omjerom unutar UFC-ove kategorije do 70 kilograma, a ovoga će se puta morati pripaziti jer njegov protivnik Felder većinu svojih borbi završava nokautom. Tko će odnijeti pobjedu, doznat ćemo ovoga vikenda u spektakularnom UFC prijenosu uživo na GOL.hr-u i u snimci na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju