U noći sa subote na nedjelju uživo u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju na Novoj TV

U UFC-ovom Apex Centru u Las Vegasu još jedna fantastična borilačka priredba. U glavnoj borbi večeri Islam Makhachev i Thiago Moises ukrstit će rukavice u dogovorenih pet rundi.

Gledatelji će događaj moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 18. srpnja s početkom u 4 sata, a snimku događaja moći će pogledati istog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju uređuje i vodi Stipe Sladoljev, a studio će dijeliti sa sukomentatorom, Igorom Pokrajcem.

Makhachev iza sebe ima nevjerojatan niz od čak sedam pobjeda zaredom. U zadnjem meču, svladao je Drewa Dobera u trećoj rundi. Makhachev je od čelništva UFC-a zahtijevao ogled s nekim od top boraca kategorije, ali su se matchmakeri ipak odlučili za još nerangiranog Thiaga Moisesa. Moises iza sebe ima tri pobjede u nizu, a stil kojim se bori bi mogao zadati probleme Makhachevu.

Ova borilačka priredba obilježit će i povratak Mieshe Tate u kavez. Bivša UFC prvakinja je zadnju borbu odradila 2016. godine izgubivši od Raquel Pennington jednoglasnom sudačkom odlukom. Protivnica će joj biti Marion Reneau koja iza sebe ima četiri poraza u nizu.
Od ostalih borbi u glavnom dijelu priredbe tu je i ogled između Mateusza Gamrota i Jeremyja Stephensa u lakoj kategoriji, u borbi srednje kategorije sastaju se Rodolfo Vieira i Dustin Stoltzfus, dok će “main card” otvoriti Billy Quarantillo i Gabriel Benitez ogledom u pero kategoriji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju