U noći sa subote na nedjelju 18. travnja uživo u 04:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Ljubitelji borilačkih sportova ponovno dolaze na svoje, jer pred nama je još jedan izvrstan UFC event iz Apex centra u Las Vegasu. Glavna borba večeri donosi okršaj bivšeg prvaka srednje kategorije Roberta Whittakera i uvijek nezgodnog Kelvina Gasteluma. Ovu borbu ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju, 18.04. s početkom u 4 sata na portalu gol.hr. Urednik emisije bit će Stipe Sladoljev te će borbu komentirati s gostom Igorom Pokrajcem. Odgođena snimka emitirat će se u nedjelju u večernjem terminu u programu Nove TV.



Ako Whittaker dođe do pobjede u ovoj borbi može se nadati da će biti izazivač za pojas srednje kategorije. Pojas srednje kategorije trenutno drži Israel Adesanya koji je Whittakeru 2019. i uzeo pojas. Whittakerov originalni protivnik za ovu borbu trebao je biti Paulo Costa koji se iz borbe morao povući zbog zdravstvenih problema, pa će mu zamjena biti Kelvin Gastelum. Pobjeda protiv renomiranog protivnika podigla bi Kelvinu samopouzdanje i vratila ga u sami vrh divizije.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu priredbe tu je i sunaslovna borba večeri u kojoj se sastaju Jeremy Stephens i Drakkar Klose, u teškoj kategoriji rukavice će ukrstiti Andrei Arlovski i Chase Sherman, u još jednom meču srednje kategorije sastaju se Abdul Razak Alhassan i Jacob Malkoun, tu je i borba u lakoj kategoriji između Luisa Pene i Alexandera Munoza, dok će “main card” otvoriti borci pero kategorije, Ricardo Ramos i Bill Alego.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju