U noći sa subote na nedjelju uživo u 1 sat na gol.hr-u i u nedjelju na Novoj TV

 U spektakularnoj borbi najpopularnijih brazilskih poluteškaša u UFC-u ovog će vikenda rukavice ukrstiti Thiago Santos i Johnny Walker. Ljubitelji borilačkih sportova njihov će okršaj moći pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju, 3. listopada, s početkom u 1 sat na portalu gol.hr, u emisiji koju će voditi i uređivati Stipe Sladoljev, a gostujući sukomenatator bit će Zelg Galešić. Odgođena snimka emitirat će se isti dan u programu Nove TV, u večernjem terminu.
Bivši izazivač za titulu poluteške kategorije, Thiago Santos u zadnje vrijeme ušao je u niz od tri poraza. Zadnju pobjedu upisao je prije dvije godine protiv aktualnog prvaka poluteške divizije, Jana Blachowicza prekidom u trećoj rundi. Borba protiv Johnnya Walkera bi mogla biti presudna za Santosov ostanak u najjačoj svjetskoj organizaciji. Walker je u zadnjem nastupu u kavezu prekinuo negativan niz od dva poraza pobjedom nad Ryanom Spannom zaustavivši ga u trećoj minuti prve runde.

Od ostalih borbi tu je i sunaslovna borba u kojoj se sastaju Kevin Holland i Kyle Daukaus, u borbi velter kategorije gledat ćemo Nika Pricea i Alexa Oliveiru, u kavez se vraća i Misha Cirkunov borbom protiv Krzysztofa Jotka. U ženskoj bantam divziji rukavice će ukrstiti Aspen Ladd i Macy Chiasson, a glavni dio priredbe otvaraju borci lake kategorije, Alexander Hernandez i Mike Breeden.

Ne propustite UFC Fight Night sa subote na nedjelju uživo u 1 sat na gol.hr i u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju