UFC Fight Night iz Moskve prenosit će se uživo na portalu GOL.hr, a snimka će biti prikazana na Novoj TV

Ove subote, 9. studenog u Moskvu stiže spektakularni UFC Fight Night 163! Svi ljubitelji slobodne borbe i borilačkog sporta rusku eksploziju mogu pratiti uživo na portalu GOL.hr u 20:00, a snimka borbi emitirat će se sa subote na nedjelju u 00:15 na Novoj TV. Urednik emisije bit će dugogodišnji sportski novinar Stipe Sladoljev koji će borbu komentirati sa stručnim komentatorom Zelgom Galešićem.



UFC se treći put u povijesti vraća u Rusiju koja će u subotu biti arena za vrhunske MMA borce. U glavnom programu ukupno je pet mečeva, a u svakom će nastupiti jedan Rus protiv borca iz ostatka svijeta. Glavna borba večeri bit će održana u kategoriji pero, a neporaženi Rus Zabit Magomedsharipov kreće po svoju priliku za napad na pojas protiv izvrsnog Calvina Kattara. Ako Magomedsharipov dobije ovaj meč, njegova iduća borba mogla bi biti za naslov prvaka. Njegov protivnik, izvrsni Kattar, u UFC-u ima omjer 4-1, a ovo će biti najveći meč njegove karijere.

Druga glavna borba večeri također privlači veliku pozornost, a riječ je o još jednom rusko-američkom dvoboju. Gledatelji će vidjeti jednog od najboljih UFC-ovih teškaša Aleksandra Volkova u velikom sudaru s kontroverznim Amerikancem Gregom Hardyjem. Volkov je kandidat za naslov prvaka, a ovo mu je povratak nakon šokantnog poraza od Derricka Lewisa prije godinu dana. Njegov protivnik je kontroverzni Hardy koji je u UFC stigao iz američkog nogometa, a ovo će biti uvjerljivo najveći test njegove kratke borilačke karijere.

U uzbudljivoj večeri, gledatelji će vidjeti i okršaje Zelima Imadaeva i Dannyja Robertsa te Ramazana Emeeva i Anthonyja Rocca Martina u velter kategoriji, a Shamil Gamzatov i Klidson Abreu skuobit će se u poluteškoj kategoriji.

Glavni program UFC-a:

Zabit Magomedsharipov vs.Calvin Kattar
Alexander Volkov vs. Greg Hardy
Zelim Imadaev vs. Danny Roberts
Ramazan Emeev vs. Anthony Rocco Martin
Shamil Gamzatov vs. Klidson Abreu

Novosti o UFC borbama pratite na portal GOL.hr te u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju