U noći sa subote na nedjelju 2. svibnja uživo u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV!

Iz UFC-ovog Apex centra u Las Vegasu stiže vrhunski event kojeg predvodi borba top poluteškaša. Rukavice će tako ukrstiti bivši izazivač Dominick Reyes i jedan od najboljih poluteškaša današnjice, Jiri Prochazke, a gledatelji će njihov okršaj moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 2. svibnja s početkom u 4 sata. Emisiju će uređivati Vlado Boban, a sukomentator će mu biti Igor Pokrajac. Snimka borbe bit će prikazana u programu Nove TV u nedjelju u večernjem terminu.



Reyes ovim nastupom želi prekinuti negativan niz od dva poraza. Potencijalnom pobjedom nad renomiranim protivnikom poput Prochazke zasigurno se opet može približiti borbi za pojas. Prochazka, bivši poluteškaški prvak, spektakularno je debitirao u UFC-u nokautiravši Volkana Oezdemira. Dvadesetosmogodišnji Čeh borbu nije izgubio od 2015. godine, u nizu je od impresivnih jedanaest pobjeda zaredom.

Od ostalih borbi na main cardu tu je i borba u pero kategoriji u kojoj se sastaju Cub Swanson i Giga Chikadze. Prije njih u oktogon ulaze poluteškaši Ion Cutelaba i Dustin Jacoby, u srednjoj kategoriji rukavice će ukrstit Sean Strickland i Krzysztof Jotko. Tu je i borba u bantam kategoriji između Meraba Dvalishvilia i Codya Stammana, dok će glavni dio priredbe otvoriti Poliana Botelho i Luana Carolina borbom u ženskoj muha diviziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju