U noći sa subote na nedjelju uživo u 2 sata na GOL.hr-u i u nedjelju u 23:15 na Novoj TV!

Nova TV i ovog vikenda na svojim platformama donosi veliki borilački spektakl – treći od četiri UFC Fight Island eventa koji se održavaju na Yas Islandu u Abu Dhabiju. U noći sa subote na nedjelju, 19. srpnja, događaj će predvoditi revanš za upražnjenu titulu muha divizije između Deivesona Figueirede i bivšeg izazivača Josepha Benavideza, dok u co-main eventu gledamo okršaj Kelvina Gasteluma i Jacka Hermanssona.



Gledatelji će novu UFC-ovu priredbu moći pratiti uživo na portalu GOL.hr s početkom u 2 sata uz komentatora Stipu Sladoljeva, a odgođeni prijenos prikazat će se u programu Nove TV u nedjelju u 23:15. Ovo je još jedna u nizu priredbi koje se, zbog koronavirusa, održavaju u dvorani bez publike.

Benavidez i Figueiredo već su odmjerili snage za titulu u muha diviziji na eventu u veljači. Figueiredo je pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi, ali mjesto prvaka ostalo je prazno jer je pao na vagi. Zato je zakazan revanš, no nevolje nisu tu stale. 11. srpnja je objavljeno da je Figueiredo pozitivan na COVID-19 pa se tako borba za titulu ponovno našla u opasnosti. Međutim, Figueiredo je prošao drugi test, dok ga još jedan čeka kad sleti u Abu Dhabi.

Prve borbe u ovoj godini odradit će i Kelvin i Jack Hermansson. Gastelum nije nastupio od studenog prošle godine kada je nanizao drugi poraz – nakon onog protiv Israela Adesanye, poražen je i od Darrena Tilla. Sada je spreman za povratak u kavez gdje će mu se suprostaviti Jack “Joker” Hermansson, švedski borac kojem je također poraz u posljednjoj borbi usporio napredak prema vrhu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju