U nedjelju 7. veljače uživo u 02:00 sata na gol.hr-u i navečer na Novoj TV!

UFC se vraća u Las Vegas s uzbudljivim eventom kojeg u glavnoj borbi večeri predvode dva vrhunska teškaša. U noći sa subote na nedjelju 7. veljače, s početkom u 02:00 sata, ljubitelji borilačkih sportova moći se uživati u borbi teške kategorije između Alistaira Overeema i Alexandera Volkova. Borbu će uživo prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se u programu Nove TV, istog dana u večernjem terminu. Emisiju vodi i uređuje Vlado Boban s gostujućim sukomentatorom, Zelgom Galešićem.



Pobjednik ovog meča najvjerojatnije će ući u sam vrh popisa izazivača za UFC-ovu tešku titulu. “The Demolition Man” Alistair Overeem (47-18) jedan je od najodlikovanijih teškaša u povijesti i akter nekih od najuzbudljivijih nokauta. Sada želi nastaviti pozitivan niz te još jednom doći u priliku za napad na titulu UFC-a. Junior Dos Santos, Mark Hunt, Brock Lesnar, samo su neka od imena koja su u borbi s njim završila nokautom.

Alexandar Volkov (32-8) koji se također nalazi na listi top deset teškaša zasigurno će tražiti spektakularnu pobjedu nad jednom od legendi borilačkog sporta. Nakon što je 2016. godine potpisao za UFC, Volkov je upisao nekoliko sjajnih pobjeda pa tako i one protiv Walta Harrisa, Stefana Struvea i bivšeg prvaka Fabricia Werduma. Pobjedom nad Overeemom, sigurno bi se prometnuo u jednog od izazivača za titulu.

U sunaslovnoj borbi večeri, UFC legenda, Frankie Edgar ukrstit će rukavice sa zvijezdom u usponu, Coryjem Sandhagenom. Od ostalih borbi u glavnom dijelu večeri tu je još i okršaj u ženskoj bantam kategoriji između Marion Reneau i Macy Chiasson, u muškoj muha kategoriji sastaju se Alexandre Pantoja i Manel Kape, u lakoj će snage odmjeriti Diego Ferreira i Beneil Dariush, a u bantamu Cody Stamann i Andre Ewell.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju