U noći sa subote na nedjelju 6. rujna uživo u 02.00 sata na GOL.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV!

Svjetska borilačka prijestolnica, Las Vegas, ovog će vikenda ugostiti dva odlična teškaša - iskusnog veterana Alistaira Overeema i UFC-ovu zvijezdu u usponu Augusta Sakaia. Alistair Overeem pobjedom nad Augustom Sakaiem želi započeti niz pobjeda koje bi mu osigurale pojas i to vjerojatno zadnji u karijeri. S druge strane, Sakai okršajem protiv Overeema želi nastaviti impresivni borilački niz od šest pobjeda te se približiti tituli teškaškog prvaka UFC-a.



Veliki okršaj uživo će se prenositi na portalu GOL.hr u noći sa subote na nedjelju, 6. rujna s početkom u 2 sata, a odgođeni prijenos prikazat će se u nedjelju navečer na Novoj TV. Gledatelje će kroz borbu stručnim komentarom voditi Stipe Sladoljev.

U sunaslovnoj borbi, susresti će se Ovince Saint Preux i Alonzo Menifield, a od ostalih borbi u main cardu tu je i okršaj u ženskoj bantam diviziji između Sijare Eubanks i Karol Rose, Michael Pereira i Zelim Imadaev ukrstiti će rukavice u muškoj velter kategoriji dok će Thiago Moises pokušati svladati Jalina Turnera u borbi lakaša.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju