UFC Fight Night iz Washingtona prenosit će uživo portal GOL.hr, a snimka će biti prikazana na Novoj TV.

Ovog nas vikenda očekuje novi UFC spektakl koji će se održati u One Areni u Washington DC-u. U noći sa subote 7. prosinca na nedjelju 8. prosinca, s početkom u 3 sata UFC Fight uživo će prenositi portal GOL.hr.
Svi ljubitelji borilačkog sporta snimku ove teškaške borbe mogu pogledati u nedjelju u 23 sata u programu Nove TV. Komentatori ovog borilačkog spektakla bit će sportski novinar Nove TV Stipe Sladoljev i borac mješovitih borilačkih vještina Zelg Galešić.



Tek drugi put u povijesti UFC stiže u glavni grad SAD-a, Washington. U glavnoj borbi večeri gledat ćemo veliki sudar teškaša: Alistaira Overeema i Jairzinha.

Overeem je živuća legenda, jedan od najvećih teškaša svih vremena, koji se još uvijek nada da će bogatoj kolekciji svojih naslova (Strikeforce, Dream, K-1) dodati i titulu u UFC-u. Do sada je imao jednu priliku, protiv Stipe Miočića 2016., ali je izgubio. Trenutačno je u pozitivnom nizu od dvije pobjede zaredom protiv ruskih boraca Sergeja Pavloviča i Alekseja Olejnika, i sa svojih 39 godina još uvijek je u samom vrhu.

Njegov idući protivnik je nova UFC-ova zvijezda, neporaženi udarač Jairzinho. On dolazi iz Surinama, ima 31 godinu, a karijeru je počeo kao kick-boksač. U slobodnoj borbi je od 2012. godine i još nema nijedan poraz u karijeri. U UFC je stigao ove godine i ostvario sve tri pobjede nokautom. Sad ga u Washingtonu čeka najveći test karijere: može li se probiti u sam vrh?

Osim glavne borbe večeri, gledat ćemo još jedan meč teškaša: Stefan Struve protiv Bena Rothwella. Dobro poznati borci, koji su nekad bili dio samog vrha, a danas žele povratak među najbolje.

U ostalim mečevima gledat ćemo elitne borce, koji se već nalaze na službenim rang-ljestvicama potencijalnih izazivača i izazivačica: Cody Stamann i Song Yadong u kategoriji bantam (do 61 kg), te ženski mečevi: Marina Rodriguez i Cynthia Calvillo u kategoriji slamka (do 52 kg) te Aspen Ladd i Jana Kunickaja u kategoriji bantam (do 61 kg).

Novosti o UFC borbama pratite na portal GOL.hr te u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju