U noći sa subote na nedjelju uživo u 2 sata na GOL.hr-u i u nedjelju u 22:30 na Novoj TV.

Nova TV nastavlja s „borbenim“ vikendima – ovaj put na svojim platformama donosi dugo iščekivanu borbu dva ponajbolja borca srednje divizije, Roberta Whittakera i Darrena Tilla.



U zadnjem ovomjesečnom i četvrtom eventu na Fight Islandu, susret australskog i engleskog borca nije jedina velika borba ‘fight carda’ jer su tu i okršaji Mauricia Rue i Antonia Rogeria Nogueire u poluteškoj te Fabricia Werduma i Alexandera Gustafssona u teškoj kategoriji. Gledatelji će novu UFC-ovu priredbu moći pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju, 26. srpnja na portalu GOL.hr s početkom u 2 sata, a odgođeni prijenos prikazat će se u programu Nove TV u nedjelju u 22:30.

Okršaj Whittakera i Tilla već se trebao dogoditi u Dublinu, ali ga je spriječila pandemija. Kako su obojica u treningu i samo su čekali borbu, spremno su pristali na ovaj meč. Robertu Whittakeru će to biti prvi nastup nakon poraza koji je doživio u listopadu prošle godine, kada je odlučio uzeti pauzu. Darrenu Tillu će ovo biti drugi nastup u srednjoj diviziji nakon vrlo uspješnog debija na UFC 244 priredbi kad je savladao Kelvina Gasteluma. Time si je osigurao mjesto među kandidatima za napad na titulu, a pobjeda nad Whittakerom bi ga tome i približila.

Od ostalih borbi na fight cardu, tu je okršaj u poluteškoj diviziji između Mauricia Rue i Antonia Rogeria Nogueire, bivši prvak Fabricio Werdum će ukrstiti rukavice s bivšim izazivačem Alexanderom Gustafssonom, tu je ženski okršaj između Carle Esparze i Marine Rodriguez u slamka diviziji, Paul Craig i Gadzhumurat Antigulov donose još jednu borbu u poluteškoj, a sve otvaraju dvije borbe u velteru i to između Alexa Oliveire i Petera Sobotte te Khamzata Chimaeva i Rhysa McKeeja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju