Drugi europski UFC event u 2017. godini sadržava čak šest mečeva u kojima će nastupiti vrhunski europski UFC borci

UFC i ovog vikenda stiže na kanale Nove TV. Nova priredba iz 'Fight Night' serije održat će se u nedjelju, 28. svibnja, u švedskom Stockholmu, a borba u Ericksson Globe Areni izravno će se prenositi na portalu GOL.hr u 19 sati. Događanje će komentirati Vlado Boban i stručni sukomentator Zelg Galešić, a snimka borbe prikazat će se istog dana u programu Nove TV.

Iako glavni popis drugog europskog UFC događanja u 2017. godini sadržava čak šest mečeva u kojima će nastupiti vrhunski europski UFC borci, glavne zvijezde bit će Šveđanin Alexander Gustafsson i još jedan borac sa samog vrha poluteške kategorije – Brazilac Glover Teixeira. Gustafssonu je ovo treći juriš na titulu UFC prvaka, no Teixeira se s četiri pobjede u posljednjih pet nastupa ima pravo nadati novoj šansi za napad na UFC-ov pojas.



“Co-main” event priredbe je dvoboj Volkana Oezdemira i Mishe Cirkunova. 27-godišnji Oezdemir je devet od svojih 13 pobjeda ostvario nokautima pa će i u Ericksson Globe Areni tražiti prekid i nastavak niza od tri uzastopna slavlja. S gotovo identičnim postignućem Latvijac Cirkunov će biti pravi ispit za Švicarca u njegovom drugom UFC nastupu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju