UFC Fight Night 138 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 28. listopada 2018. s početkom u 03:00 sati te istoga dana na Novoj TV.

Nadolazećeg vikenda, kanadski Moncton po prvi put će ugostiti UFC događanje. Novi Fight Night spektakl predvodit će okršaj poluteškaša Volkana Oezdemira i Anthonya Smitha. Artem Lobov u sunaslovnoj borbi će odmjeriti snage s veteranom Michaelom Johnsonom, a vidjet ćemo i povratak Mishe Cirkunova kojeg će dočekati Patrick Cummins. U noći sa subote na nedjelju, 28. listopada, s početkom u 3 sata ujutro, UFC Fight Night 138 uživo će se prikazivati na portalu GOL.hr uz pratnju stručnih komentatora Stipe Sladoljeva i Zelga Galešića, a snimka će istog dana biti prikazana u programu Nove TV.

S obzirom na to koliko brzo rješava protivnika, Volkan Oezdemir je i zaradio svoj nadimak “No Time”, a ovaj meč će biti njegova prva borba od poraza u borbi za titulu. Bilo je to u siječnju kada je bolji od njega bio Daniel Cormier koji ga je zaustavio tehničkim nokautom. Anthony Smith je ove godine nastupio već tri puta, a nakon što je u veljači poražen od Thiaga Santosa nokautom u drugoj rundi, donio je odluku o napuštanju srednje kategorije i prelasku u polutešku. Pred nama je zanimljivo događanje u kojem će publika imati priliku vidjeti dvojicu boraca s neospornom moći u svojim rukama i sposobnosti iznimno brzog svladavanja protivnika.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju