U subotu 16. siječnja uživo u 21:00 sat na gol.hr-u i navečer na Novoj TV.

UFC ovog vikenda donosi prvu ovogodišnju borbu – Fight Night Holloway vs Kattar. Priredbu će u subotu 16. siječnja s početkom u 21:00 sat uživo prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se istoga dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju vodi i uređuje Stipe Sladoljev s gostujućim sukomentatorom, Zegom Galešićem.



U glavnoj borbi večeri, bivši prvak Max Holloway vraća se u kavez i traži pobjedu nakon dva uzastopna poraza, a rukavice će ukrstiti s top borcem pero divizije Calvinom Kattarom (22-4). Nakon duge vladavine u pero kategoriji, Holloway ima dva uzastopna poraza od Alexandera Volkanovskog. Calvinu Kattaru otvara se pak prilika da novom pobjedom dođe u poziciju za napad na pojas pero divizije. U prethodnim borbama na Fight Islandu nokautirao je Jeremya Stephensa i pobijedio Dana Igea.

Sunaslovna borba donosi pravu poslasticu za ''hard core'' UFC fanove - sudar dvaju boraca stare škole, Carlosa Condita i Matta Browna “The Immortala”. Brown u ovoj borbi traži pobjedu kako bi se vratio na pobjedničke staze nakon što je u zadnjem nastupu u oktogonu poražen od Miguela Baeza. Brown je prethodno porazu ostvario dvije uzastopne pobjede nokautom protiv Dieaga Sancheza i Bena Saundersa. S druge strane, Condit u ovaj meč ulazi nakon pobjede nad Courtom McGeeom. Prije ove pobjede, Condit je bio u dugom crnom nizu od čak pet poraza zaredom.

Gledatelji će u subotu imati priliku gledati još jednu borbu u velter diviziji u kojoj se susreću Santiago Ponzinibio i Li Jingliang. U srednjoj kategoriji rukavice će ukrstiti Joaquin Buckley i Alessio Di Chirico dok će main card otvoriti Punahele Soriano i neporaženi srpski borac Duško Todorović ''Thunder''.

Na Fight Islandu borbe će uživo na licu mjesta moći pratiti svega nekolicina gledatelja, fanovi dubljeg džepa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju