U noći sa subote na nedjelju 20. rujna uživo u 02.00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Ovog vikenda Apex centar u Las Vegasu bit će domaćin UFC-ovom Fight Nightu, tijekom kojeg se u najpoznatijem oktogonu u Las Vegasu konačno susreću bivši prvak i bivši privremeni prvak velter divizije - Tyron Woodley i Colby Covington.



Dugo iščekivani okršaj uživo će se prenositi na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 20. rujna s početkom u 2 sata, a odgođeni prijenos prikazat će se u nedjelju navečer, u 00:30 sati na Novoj TV. Gledatelje će kroz borbu voditi sportski novinar i komentator Vlado Boban te jedan od najpoznatijih hrvatskih boraca i veteran MMA sporta, Igor Pokrajac.

Borba bivših kolega iz American Top Teama dogovara se već tri godine, a prvotno je meč između ove dvojice bio zakazan za 22. kolovoza, no Woodley je tražio više vremena za pripremu na što je Covington pristao.

Covington je u svojem predzadnjem nastupu, prošlog kolovoza, pobijedio bivšeg prvaka Robbiea Lawlera što mu je otvorilo mogućnost borbe za naslov protiv netom okrunjenog Kamarua Usmana. U jednoj od najboljih borbi godine, Covington je zaustavljen u petoj rundi. Woodley je u svibnju doživio svoj drugi poraz zaredom od Gilberta Burnsa, a sada je spreman ukrstiti tukavice s Covingtonom. Konačno, čini se da je sve spremno za jedan od najiščekivanijih mečeva godine.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju