U noći sa subote na nedjelju 29. studenog uživo u 04.00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

 

U APEX centru u Las Vegasu dva visoko rangirana teškaša, Curtis Blaydes (14-2) i Derrick Lewis (24-7) susrest će se u borbi večeri UFC-ove najnovije Fight Night priredbe.



Borilački spektakl uživo će prenositi portal gol.hr, u noći sa subote na nedjelju, 29. studenog s početkom u 04:00 sata. Urednik emisije bit će Stipe Sladoljev te će borbu komentirati s borcem mješovitih borilačkih vještina Zelgom Galešićem. Odgođena snimka bit će prikazana istog dana na Novoj TV u večernjem terminu.

Teškaši Blaydes i Lewis napetost uoči emisije širili su i na svojim profilima društvenih mreža. Nakon što je ostvario zadnju pobjedu nad Alekseiom Oleinikom, Lewis je prozvao Curtisa Blaydesa i želja mu se ostvarila. Blaydes ima četiri velike pobjede u nizu, protivnici koje je nanizao su Justin Willis, Shamil Abdurakhimov, Junior dos Santos i Alexander Volkov. Jedina dva poraza koja je upisao u karijeri došla su u borbama protiv istog protivnika, Francisa Ngannoua. S druge strane, “The Black Beast” ima tri pobjede u nizu i to nad Alekseiom Oleinikom, Ilirom Latifijem i Blagoyem Ivnovim. Pobjednik ove borbe uskoro bi mogao dobiti priliku za napad na titulu.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu eventa tu je i okršaj u teškoj kategoriji između Josha Parisiana i Parkera Portera, u ženskoj muha diviziji rukavice će ukrstiti Gina Mazany i Rachael Ostovich, u velter kategoriji Miguel Baeza protiv Takashija Sata, a “main card” će otvoriti poluteškaši Anthony Smith i Devin Clark.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju