U noći sa subote na nedjelju, 24. listopada na gol.hr-u i navečer na Novoj TV

UFC-ov Apex Centar u Las Vegasu ovog će vikenda ugostiti zanimljive borbe koje će predvoditi dva izazivača za titulu srednje kategorije – Paulo Costa i Marvin Vettori. Priredbu će u noći sa subote na nedjelju, 24. listopada, s početkom u 22 sata uživo prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se u nedjelju u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju vodi i uređuje Vlado Boban s gostujućim sukomentatorom, Igorom Pokrajcem.

Nakon godine dana pauze, Paulo Costa vraća se u oktogon nakon što je u rujnu prošle godine izgubio od Adesanye tehničkim nokautom u drugoj rundi borbe. Od Adesanye je izgubio i Vettori u srpnju ove godine čime je prekinut njegov niz od pet uzastopnih pobjeda. Pobjeda u sklopu UFC-ovog Fight Nighta približit će ih novoj prilici za napad na pojas, stoga nas očekuje neizvjestan i napet meč.

U sunaslovnoj borbi sastaju se Grant Dawson i Ricky Glenn, u borbi ženske bantam divizije rukavice će ukrstiti Jessica-Rose Clark i Joselyne Edwards, u muškoj pero kategoriji sastaju se Alex Caceres i Seung Woo Choi, a glavni dio večeri otvaraju velteraši, Dwight Grant i Francisco Trinaldo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju