U noći sa subote na nedjelju uživo u 1 sat na gol.hr-u i u nedjelju na Novoj TV

UFC donosi novi Fight Night spektakl. U Apex centru u Las Vegasu, u glavnoj borbi večeri očekuje nas okršaj bivšeg izazivača za titulu poluteške kategorije, Anthonya Smitha i Ryana Spanna. Gledatelji će događaj moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 19. rujna s početkom u 1 sat, a snimku događaja moći će pogledati istog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju uređuje i vodi Vlado Boban, a sukomentator će mu biti Zelg Galešić.

Anthony Smith “Lionheart” je u 2020. bio poprilično aktivan, a nakon dva teška poraza u nizu, od Glovera Teixeire i Alksandra Rakića, vratio se na pobjedničke staze ekspresnom pobjedom protiv Devina Clarka. Niz je nastavio u travnju ove godine svladavši Jimmy Crutea, a pobjeda protiv Spanna bi ga zasigurno približila poziciji izazivača. S druge strane kaveza, Smitha čeka Ryan Spann koji u ovu borbu ulazi s impresivnim omjerom pet pobjeda i jednim porazom. Četiri od pet pobjeda ostvario je nokautom ili prisiljavanjem protivnika na predaju, a u ožujku ove godine osvojio je bonus večeri, brutalno nokautiravši Mishu Cirkunova na samom početku prve runde. Jedini poraz u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji, Spannu je nanio Johnny Walker, zaustavivši ga tehničkim nokautom u prvoj rundi.

U sunaslovnoj borbi, još jedan sraz poluteškaša u kojem se sastaju Tafon Nchukwi i Mike Rodriguez, u kavez se vraća i Ion Cutelaba borbom protiv Devina Clarka, u lakoj kategoriji snage će odmjeriti Jim Miller i Nikolas Motta, a glavni dio večeri otvaraju Joaquin Buckley i Antonio Arroyo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju