U noći sa subote na nedjelju 20. prosinca uživo u 01:00 sat na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Ne propustite borilački spektakl Thompson vs Neal u Las Vegasu, u noći sa subote na nedjelju, 20. prosinca 2020. s početkom u 01:00 koji će uživo prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se istoga dana u programu Nove TV. Emisiju vodi i uređuje Stipe Sladoljev s gostujućim sukomentatorom, Igorom Pokrajcem.

Rukavice će u glavnoj borbi večeri ukrstiti dvostruki izazivač za velter titulu Stephen Thompson “Wonderboy” i Geoff Neal ''Handz of Steel”, koji je do sada neporažen u svojoj UFC karijeri. Nakon dva uzastopna poraza u UFC-ovom kavezu, “Wonderboy” je negativan niz prekinuo prošle godine pobjedom protiv Vicentea Luquea. Ostvari li ovoga puta pobjedu, može se nadati da će mu UFC u sljedećem nastupu dati jednog od Top 5 izazivača. Nealu je ovo prvi nastup u glavnoj borbi večeri. “Handz of Steel” je do sada neporažen u svih pet nastupa pod okriljem UFC-a. Pobjedom nad veteranom kao što je Thompson, Neal bi se zasigurno uspeo na UFC-ovim rang listama.

U sunaslovnoj borbi očekuje nas povratak dvostrukog UFC-ovog prvaka u pero kategoriji, velikog Josea Alda protiv Marlona Vere. Nakon što je Aldo izgubio podijeljenom sudačkom odlukom protiv Marlona Moraesa u prosincu 2019. godine, legendarni Brazilac je dobio priliku da napadne upražnjeno mjesto UFC-ovog bantam prvaka. U meču za titulu, Aldo je izgubio tehničkim nokautom u petoj rundi od Petra Yana. Uključujući i poraz od Alexandera Volkanovskog, trenutno je u nizu od tri izgubljene borbe. Verin pobjednički niz od čak pet borbi, prekinuo je Yadong Song, no na pobjedničke staze vratio se pobjedom protiv Seana O’Malleya u kolovozu ove godine.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu večeri gledatelje očekuje i okršaj u velter kategoriji između Michela Lime i Khaosa Williamsa, u bantam kategoriji snage će odmjeriti Marlon Moraes i Rob Font. U teškoj kategoriji rukavice će ukrstiti Marcin Tybura i Greg Hardy, a glavni dio priredbe otvorit će borba u velter diviziji između Anthonya Pettisa i Alexa Morena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju