U noći sa subote na nedjelju 30. kolovoza uživo u 03.00 sata na GOL.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

UFC-ov APEX centar, poznat pod nazivom UFC Vegas 8, ovog će vikenda ugostiti sjajna borilačka imena. Glavna borba vodit će se između Anthonyja Smitha i Aleksandra Rakića, koji se u oktogon vraća nakon prvog poraza u UFC-u te je trenutno na devetom mjestu UFC ljestvice izazivača u poluteškoj kategoriji. Veliki okršaj uživo će se prenositi na portalu GOL.hr u noći sa subote na nedjelju, 30. kolovoza s početkom u 3 sata, a odgođeni prijenos prikazat će se u nedjelju navečer na Novoj TV. Gledatelje će kroz borbu stručnim komentarom voditi Stipe Sladoljev.

I Smith i Rakić su poluteškaši koji traže povratak na pobjedničke staze nakon nedavnih poraza. Smithu je u svibnju poraz nanio Glover Teixeira brutalnim tehničkim nokautom u petoj rundi. Borba je izazvala mnoštvo kontroverzi nakon što su Smithu u oktogonu tokom borbe ispadali zubi. U javnosti se povela rasprava je li prije borbu trebao zaustaviti Anthonyev kut trenera ili sudac Jason Herzog, no Smith je stao u obranu svog tima rekavši kako bi im uručio otkaze u slučaju da su u borilište bacili ručnik kao znak predaje. Sudac Herzog, uputio je ispriku Smithovom timu zbog kasnog prekida te je obećao kako će poraditi na svojim sudačkim vještinama.

S druge strane, nakon četiri uzastopne pobjede u najjačoj svjetskoj organizaciji, Rakić je u zadnjem meču poražen od strane Volkana Oezdemira podijeljenom sudačkom odlukom.Od ostalih borbi u main cardu imamo okršaj između bivšeg

UFC prvaka Robbiea Lawlera i Neila Magneya, u ženskoj muha kategoriji susrest će se Ji Yeon Kim i Alexa Grasso. Tu su još okršaji u lakoj i srednjoj diviziji između Magomeda Ankalaeva i Iona Cutelabe te Makia Pitola i Impe Kasanganya.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju